Δύο πρόσωπα που ενώνονται στο πλαίσιο της ελληνικής μυθοπλασίας της ΕΡΤ, ο Θανάσης Κουρλαμπάς και η Τζένη Θεωνά, είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο που θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Τρίτη στις 0.15 στην ΕΡΤ World.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλάει για τις παράλληλες ιστορίες που συνθέτουν τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αλλά και για τον ρόλο του. Δηλώνει αμετανόητος ροκάς και παραδέχεται πως είναι συνηθισμένος να παίζει ρόλους κακού, που έρχονται σε αντίθεση με το χαμογελαστό προφίλ του. Επίσης, μιλάει για το πώς οι μεταγλωττίσεις, που κάνει εδώ και 22 χρόνια, ακονίζουν την παιδικότητα μέσα του, για το πώς τον επηρέασε η απώλεια του πατέρα του στην εφηβεία, και φυσικά για το πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας δύο παιδιών στην εποχή της πανδημίας. Ακόμα, αποκαλύπτει την αγάπη του στο μπιλιάρδο και στη ζωγραφική, ενώ αφιερώνει ένα σκίτσο στην εκπομπή. Τη σκυτάλη παίρνει η Τζένη Θεωνά, η οποία μιλάει για τον πρώτο κινηματογραφικό ρόλο της, όταν απλώς περνούσε και άφηνε έναν καφέ και για τη σχέση της με τον σημερινό τηλεοπτικό της χαρακτήρα στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια», όπου υποδύεται τη χειραφετημένη θεία Νανά.

Θυμάται τα σχολικά της χρόνια, όταν ήταν «φυτό και καθόλου δημοφιλής» όπως λέει, κι αναφέρεται στη σημερινή περίοδο ως τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Εξηγεί γιατί εκτίμησε πιο πολύ τους άντρες από τότε που έγινε μητέρα ενός αγοριού κι εκδηλώνει την αγάπη της για τους δύο άντρες της ζωής της, τον 17 μηνών γιο της και τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, για τον οποίο με γέλιο ομολογεί: «Τον αγαπάω, τον εκτιμώ τον θαυμάζω… κι είναι και πολύ όμορφος».