Η παρουσία της Caribbean στην Κύπρο και του Odessey of the Seas, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι Λεμεσού, σημαίνει πολλά για το νησί δήλωσε στον ΑCTIVE και την εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ ο Διευθυντής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής Χρίστος Καραβάς, εξηγώντας ότι η οικονομική ωφέλεια θα ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

«Ήδη Αμερικανοί ταξιδιώτες αναζητούν την Κύπρο, η οποία βρίσκεται στις πέντε πρώτες επιλογές τους ως προορισμός. Έχουμε φέρει 1680 άτομα πλήρωμα στο Odessey of the Seas στην Κύπρο, διαμείναμε σε ξενοδοχεία της Κύπρου, τους κάναμε όλoυς τους απαραίτητους ελέγχους και επιβιβάστηκαν ξανά στο πλοίο. Στη συνέχεια φέραμε το αδερφάκι του κρουαζιερόπλοιου που είναι το Αnthem of the Seas με 1400 άτομα προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Royal Caribbean: Ανοίγει τις κρατήσεις για κρουαζιέρες από Κύπρο

Η κυβέρνηση και οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας και Τουρισμού μας προσέφεραν διευκολύνσεις, οι οποίες ευκόλυναν τη ζωή μας και γι’ αυτό έχουμε επιλέξει την Κύπρο. Για το 2021 οι κρουαζιέρες στο Ισραήλ, ακυρώνονται και το πλοίο Odessey of the Seas αναχωρεί στην Αμερική. Η Κύπρος όμως παραμένει στο πρόγραμμα και οι κρουαζιέρες αρχίσουν στις 10 Ιουλίου για τα ελληνικά νησιά» είπε.

 Active Radio