Το μήνυμα ότι παρά το ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στην προεδρία της ΟΕΒ θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών επάλξεων, έστειλε ο CEO του CIM Γιάγκος Χατζηγιάννης μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Αντώνη Αντωνίου για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της ΟΕΒ και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τα νεοεκλεγέντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τις θερμές μου ευχαριστίες στα 52 μέλη του ΔΣ που με τίμησαν με την ψήφο τους και πίστεψαν στο πρόγραμμα μου και το όραμα μου όπως τέθηκε ενώπιων σας από την πρώτη μέρα της υποβολής της υποψηφιότητας μου. Ειδική μνεία στους κύριους Παύλο Φωτιάδη, Λύσανδρο Ιωάννου, Γιάννο Πανταζή και Λούη Λοΐζου που πίστεψαν στο άτομο μου, μακριά από τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα, και με στήριξαν αμέριστα από την πρώτη μέρα βασιζόμενοι σε αρχές και αξίες ενώ παρέμειναν αγέρωχοι μέχρι το τέλος παρά τις αφόρητες πιέσεις.

Είμαι περήφανος για την απόφαση μου να υποβάλω υποψηφιότητα και παρόλο που δεν εκλέγηκα, νιώθω ήσυχος με την συνείδηση μου ότι έδωσα ένα τίμιο αγώνα, με πλήρη διαφάνεια και πιστεύω ακράδαντα ότι η όλη εκλογική διαδικασία ήταν προς όφελος της Ομοσπονδίας μας αφού επήλθε ανανέωση τόσο στην Προεδρία όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών επάλξεων όπως είμαι εδώ και 13 χρόνια ανεξαρτήτως αξιώματος».