Έκτακτη συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας υπό την Ζέτα Αιμιλιανίδου θα έχουν στις 16:00 οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργοδοτών και των εργαζομένων αναφορικά με νέα οικονομικά μέτρα που θα ανακοίνωση η Κυβέρνηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider, στις τέσσερις το απόγευμα στο Υπουργείο Εργασίας θα συζητηθούν τα νέα οικονομικά μέτρα που αναμένετε να πάρει η κυβέρνηση για την περίοδο μετά τις 13 Ιουνίου.  Στην συνάντηση, που θα γίνει υπό την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, θα παρακαθίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του δημόσιου τομέα αλλά και οι εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις.
 
 
Πάντως ο Υπουργός Οικονομικών στην χθεσινή στη διαδικτυακή συζήτηση «The Insiders Digital Forum» που διοργάνωσε ο «Φ» έστειλε σαφή μηνύματα σε σχέση με την επόμενη μέρα αλλά και την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της κρίσης απ’ εδώ και πέρα. Στα ίδια πλαίσια, επεσήμανε πως τα μέτρα στήριξης που θα εξαγγελθούν για την περίοδο μετά τις 12 Ιουνίου, θα είναι πολύ στοχευμένα για τους τομείς που αντιμετωπίζουν τις περισσότερες δυσκολίες να ανακάμψουν. «Τα μέτρα δεν πρόκειται να είναι μακράς διάρκειας, μέχρι το τέλος του χρόνου ή ακόμα και τον Μάρτιο του 2021, όπως ακούστηκε από κάποιους».
 
Insider