Τις επικείμενες αποφάσεις της Κυβέρνησης για τα πρώτα μέτρα χαλάρωσης των περιορισμών αναμένουν οι δημοτικές αρχές της επαρχίας Πάφου προκειμένου να αποφασίσουν αναλόγως για την επαναλειτουργία και δικών τους υπηρεσιών που έχουν βάλει λουκέτο από τις αρχές της λήψης μέτρων κατά της πανδημίας.
 
Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι για υπηρεσίες και τμήματα όπως τα Κέντρα Ενηλίκων Πάφου, Μουττάλου και Κάτω Πάφου, τα Δημοτικά Κολυμβητήρια Πάφου και Γεροσκήπου, τα ΣΚΕ, το Δημοτικό Ωδείο Πάφου και άλλα, αναμένονται οι συγκεκριμένες αποφάσεις της Κυβέρνησης προκειμένου να αποφασισθεί και σε επαρχιακό επίπεδο ποια από αυτά ενδεχομένως επαναλειτουργήσουν με το «πρώτο κύμα» της χαλάρωσης και ποια θα ενταχθούν στις υπηρεσίες που πρέπει να μείνουν ακόμη κλειστά.
 
Όλες οι δημοτικές υπηρεσίες στην Πάφο έχουν παρατείνουν την αναστολή της λειτουργίας τους μέχρι τις 30 Απριλίου, εναρμονισμένα με τις κυβερνητικές αποφάσεις. Όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Πάφου, μετά την ημερομηνία αυτή η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί και θα ληφθούν νεότερες αποφάσεις αναλόγως των εξελίξεων.