Για «χαοτική κατάσταση» στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου έκανε λόγο ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ενώ είπε ότι η απόφαση για κλείσιμο οδοφραγμάτων διαχωρίζει τις δύο κοινότητες, αντί να τις ενώνει.
 
Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι είδε από κοντά την χαοτική, όπως λέει, κατάσταση στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να περιμένουν για ώρες τους δύο μόλις αστυνομικούς να ελέγξουν τις ταυτότητές τους, μετά το μέτρο που τέθηκε σήμερα σε εφαρμογή «και το οποίο σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον κορωνοϊό».

Ο Τ/κ ηγέτης αναφέρεται ακόμη στις διαμαρτυρίες αρκετών πολιτών, με κάποιους να αφήνουν, όπως γράφει, τα αυτοκίνητά τους για να διασχίσουν πεζή το οδόφραγμα.
 
Ακόμη λέει ότι ήδη μετέφερε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη την άποψη ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σε επιστημονική βάση», προσθέτει όμως ότι «αυτό απουσιάζει δυστυχώς από την απόφαση της ε/κ ηγεσίας και κινείται μάλλον προς την κατεύθυνση του διαχωρισμού των δύο κοινοτήτων, αντί να τις ενώνει».

 
Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ