«Εύχομαι ότι σύντομα θα υπάρξει αναθεώρηση αυτού του λάθους», διαλαλούσε πριν πεντέξι μέρες ο κατοχικός ηγέτης, επισκεπτόμενος την οδό Λήδρας και συγκεκριμένα, καθησυχάζοντας τους Τουρκοκύπριους καταστηματάρχες της περιοχής, μετά το προσωρινό κλείσιμο του οδοφράγματος από την κυπριακή κυβέρνηση. Μάλιστα, εκείνες τις μέρες γνωστοποιούσε και την ενέργειά του να επιδώσει επιστολές εναντίον του προσωρινού κλεισίματος προς την Πρόεδρο της Κομισιόν και τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες. 
 
Ήταν στο περιθώριο εκείνων των άγριων ημερών, των οποίων την ημερήσια διάταξη καθόριζαν καμιά πενηνταριά διαδηλωτές που έριχναν τα κιγκλιδώματα για να πιουν καφέ (sic!) με τους φίλους τους στα κατεχόμενα και κατήγγειλαν τον… «Διχοτομιάδη». Ο κατοχικός ηγέτης ήταν ο πιο σθεναρός υποστηρικτής τους. Μαζί με τον Τατάρ, τον Οζερσάι, τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και τον Άντρο Κυπριανού, που θεωρούσαν «αστείο» το προσωρινό κλείσιμο.  
 
Χθες, το ψευδοκράτος αποφάσισε να κλείσει μέχρι τις 22 Μαρτίου τα οδοφράγματα Στροβιλιών και Λιμνίτη. Μονομερώς. Έτσι τους κάπνισε, μες στην παρανομία τους. Δεν άνοιξε ρουθούνι, οι απολογητές της κατοχής είναι σε αυτοπεριορισμό.    
 
ΑΛ.ΜΙΧ.