Η νέα Harley-Davidson® Softail® Standard απελευθερώνει την απόλυτη Harley-Davidson cruising εμπειρία. Η Softail Standard προστίθεται φέτος στη γκάμα μοντέλων της Harley-Davidson και είναι το ιδανικό μοντέλο εισόδου στην οικογένεια Harley-Davidson Big Twin. Προορίζεται για ιδιοκτήτες που αναζητούν στυλ που τραβάει τα βλέμματα, αυξημένες επιδόσεις και μια εμφάνιση που τονίζει την προσωπικότητά τους.

Η μοτοσυκλέτα διατίθεται στο κλασικό χρώμα Vivid Black, το οποίο συνδυάζεται με λαμπερό χρώμιο και γυαλισμένα φινιρίσματα. Η αντίθεση μαύρων και γυαλισμένων εξαρτημάτων δίνουν στη Softail Standard, μια κλασική και παράλληλα μινιμαλιστική εμφάνιση. Είναι είναι εφοδιασμένη με μονόσελο, το οποίο τονίζει το κοφτό πίσω φτερό και ομαλού σχήματος ρεζερβουάρ 13 λίτρων που αφήνει σε ελεύθερη θέα, το πλαίσιο και τον κινητήρα. Με επιχρωμιωμένα προστατευτικά και τελικά, η 2 σε 2 εξάτμιση shotgun τονίζει το μακρύ, χαμηλό προφίλ του Softail Standard.

Οι κλασικοί ατσάλινοι, ακτινωτοί τροχοί (19 ιντσών μπροστά και 16 ιντσών πίσω) είναι φινιρισμένοι με χρώμιο και συναρπάζουν με το εκθαμβωτικό τους στυλ. Το mini-ape τιμόνι φέρνει τον αναβάτη του Softail Standard, σε μια άκρως επιθετική θέση οδήγησης που συναρπάζει. Ο κομψός, μικρών διαστάσεων πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι και συμβάλλει στην λιτή και ανεμπόδιστη εμφάνιση του μπροστινού συστήματος.Το Softail πλαίσιο της Harley-Davidson παρέχει στο μοντέλο Softail Standard, μια εξαιρετικά στιβαρή παρουσία ενώ το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου Softail Standard.

Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 107 V-Twin εντυπωσιάζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, με τα γυαλισμένα καλύμματα εκκεντροφόρων και χρονισμού.

Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 107 παρέχει εκπληκτική απόδοση και την κλασική εμφάνιση, την αίσθηση και τον ήχο της Harley-Davidson. Οι 4-βάλβιδες κεφαλές των κυλίνδρων προσφέρουν εύκολη ροή του αέρα, ενώ η αναβαθμισμένη σχεδίασή τους, οι δύο αισθητήρες εκτόνωσης και η ψύξη ακριβείας, επιτρέπουν αναλογία συμπίεσης 10.0:1, η οποία εξασφαλίζει δυνατή ροπή και μοναδική επιτάχυνση. Για τους αναβάτες που έχουν τις επιδόσεις ως βασική τους προτεραιότητα, αυτός ο κινητήρας μπορεί να δεχτεί επιλεγμένα κιτ αναβάθμισης Harley-Davidson® Screamin’ Eagle.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Harley-Davidson δημιούργησε τέσσερα πακέτα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν τη βάση εκκίνησης για customizing του μοντέλου Softail Standard. Το κάθε πακέτο έχει διαφορετική custom κατεύθυνση και όλα τα εξαρτήματα του κάθε πακέτου, μπορούν να παραγγελθούν από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Harley-Davidson.
 
Σε συνεργασία με το autokinito.com.cy