Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, φωτίζοντας τις καρδιές όλων όσων βρίσκονται εκεί και δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη.
 
Πέντε καλλιτέχνες, η Άννα Θωμαΐδου, η Μαίρη Πηλλακούρη, η Κρίστια Ανδρέου, η Ελένη Κωνσταντίνου και η Μαρία Γεωργίου, μαζί με τις εθελόντριες Δέσπω Μάρκου, Ανθή Διομήδους και Στάλω Κωνσταντίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας που είναι στις 15 Φεβρουαρίου, ένωσαν τα πινέλα τους και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ελπίδας στους δικούς μας Μικρούς Ήρωες.
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Antoine de Saint-Exupéry, ζωντάνεψε στους διαδρόμους του Παιδοογκολογικού και χρωμάτισε τις μικρές ψυχούλες που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, γεμίζοντάς τους με χαμόγελα. 
 
Σήμερα πραγματοποιήθηκε σεμνή εκδήλωση στους χώρους του Παιδοογκολογικού Τμήματος, με τη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον ιερό αυτό σκοπό, οι οποίοι μάλιστα προσέφεραν και χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα Ελπίδα.
 

Χορηγοί της δράσης είναι οι Υπεραγορές MAS και η εταιρεία Peletico, η οποία πρόσφερε τα χρώματα και έβαψε τους τοίχους, ώστε να μπορέσουν οι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τις τοιχογραφίες.

Πηγή: philenews