Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Συνοικισμού Τσιακκιλερού συζήτησε μαζί τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η επίσκεψη του Ανδρέα Βύρα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και αποτελεί την έναρξη του 5ου κύκλου συναντήσεων με κατοίκους προσφυγικών Συνοικισμών.

Κατά τη συνάντηση «συζητήθηκαν θέματα μεταξύ των οποίων η έλλειψη χώρου στάθμευσης,  η συντήρηση και οι ανάγκες των πάρκων που βρίσκονται στην περιοχή, ο καθαρισμός περιοχών πρασίνου και η αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων. Συζητήθηκε επίσης το πρόβλημα που προκύπτει με τους χώρους στάθμευσης στην γύρω περιοχή και υποβλήθηκαν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος με τρόπο που να διευκολύνονται οι κάτοικοι».
 
Ο Δήμαρχος Λάρνακας «διαβεβαίωσε τους κατοίκους, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για οριστική επίλυση των προβλημάτων».
 
Σημειώνεται ότι «μέχρι σήμερα έγιναν συνολικά 35 συναντήσεις με κατοίκους προσφυγικών Συνοικισμών, μεταξύ αυτών και επαναληπτικές. Οι επισκέψεις και συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της συχνής επικοινωνίας του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών, με τους δημότες, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων».

 
Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ