Ακόμη χειρότερη είναι από σήμερα η κατάσταση στο τμήμα του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς έξω από τη Γιόλου, όπου παρατηρήθηκε υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος τις τελευταίες μέρες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
 
Σύμφωνα με προειδοποίηση της Γραμματέως του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιόλου, Σύλβιας Αντωνίου, οι σημερινές έντονες βροχοπτώσεις έχουν μετατοπίσει και άλλο το οδόστρωμα, μεγαλώνοντας το ρήγμα και φτάνοντας το μέχει το σημείο του δρόμου που χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα.
 
Η κ. Αντωνίου απηύθυνε έκκληση προς τους οδηγούς να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ τόνισε ότι η κοινοτική αρχή απευθύνθηκε και σήμερα παρά το μη εργάσιμο της ημέρας σε Δημόσια Έργα και Αστυνομία ζητώντας την άμεση παρέμβαση τους και λήψη μέτρων, αφού πλέον η κατάσταση εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.
 
Το επίμαχο σημείο επισκέφθηκε και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, καταγγέλλοντας αδιαφορία των αρμοδίων στη Λευκωσία για το τι συμβαίνει στην Πάφο, τονίζοντας ότι για την πρωτεύουσα η περιφέρεια και ειδικότερα η Πάφος είναι έξω από τα πλάνα τους.
 
« Είναι με ενδιαφέρον που θα ακούσουμε τί θα λεχθεί από τους αρμοδίους στην Επιτροπή Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων της Βουλής στις επόμενες μέρες για αυτό το θέμα», τόνισε ο κ. Πιττοκοπίτης, «καθώς και πώς και πότε θα αποκαταστήσουν την πρόσβαση προς το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς».
 
Για την όποια ολιγωρία έχει επιδειχθεί εκ μέρους των αρμοδίων, τον λόγο έχει ο Υπουργός Μεταφορών, κατέληξε ο κ. Πιττοκοπίτης.