Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και σίγουρα η «ΧΑΡΑ», το λευκό χαριτωμένο αρκουδάκι του REACTION και της Τράπεζας Κύπρου, δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Πέρσι, αφιέρωσε όλη της την ενέργεια για να μαζέψει ευχές και θετική ενέργεια για τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Μακάριο Νοσοκομείο Παίδων. Χιλιάδες συμπολίτες μας από όλη την Κύπρο, μικρά παιδιά μέχρι και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, έστειλαν τις ευχές τους μέσω της «ΧΑΡΑ» στα παιδιά που τις είχαν ανάγκη.
 
Φέτος, η «ΧΑΡΑ» επιστρέφει για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αναγνωρίσει την προσφορά όλων των ανθρώπων που αθόρυβα, εργάζονται τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου μακριά από τις οικογένειές τους. Αστυνομικοί, πυροσβέστες, ιατρικό, νοσηλευτικό & παραϊατρικό προσωπικό, στρατιωτικοί, λειτουργοί της ΑΗΚ, των εταιριών τηλεπικοινωνίων, των αεροδρομίων & των αεροπορικών εταιριών, προσωπικό τηλεοπτικών σταθμών, εστιατορίων, φούρνων και τόσοι άλλοι που εργάζονται για να περάσουμε όλοι εμείς όμορφες γιορτές!
 
Η «ΧΑΡΑ” μέσα από δράσεις σε εμπορικά κέντρα, παιδικές ζωγραφιές, και πολλές άλλες δραστηριότητες αλλά και με μια έκπληξη παραμονές Χριστουγέννων, θα προσπαθήσει και φέτος να αγγίξει τις καρδιές όλων. Καλούμε τον κόσμο να «αγκαλιάσει» και φέτος το χαριτωμένο αρκουδάκι του REACTION και της Τράπεζας Κύπρου που θα σκορπίσει θετική ενέργεια και πολλή χαρά!
 

Πηγή: philenews