Η ομορφιά είναι αναμφισβήτητα υποκειμενική. Σε άλλους αρέσουν τα τατουάζ, σε άλλους όχι, άλλοι είναι λάτρεις της απλότητας, άλλοι της υπερβολής.

Το Jessy Kirkpatrick, μπλόγκερ από το Κάνσας, που αυτοπροσδιορίζεται ως non binary, ξόδεψε πάνω από 12.000 δολάρια (κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ) για να προσεγγίσει αυτό που στα μάτια του είναι όμορφο, με δεκάδες πλαστικές, τατουάζ και piercing.

«Μου λένε ότι θα πάω στην κόλαση εξαιτίας της εμφάνισής μου, ότι κατέστρεψα το σώμα μου, ότι είμαι άσχημη και φρικιό» εξομολογείται το Jessy σε συνέντευξή του στο Caters, που αναμεταδίδει η New York Post.

«Βρήκα αυτό που με κάνει ευτυχισμένη»

Εκείνο, δεν… μασάει από τους haters και εξηγεί ότι έχει κάνει τόσες αλλαγές στην εμφάνισή της γιατί έτσι αισθάνεται αυτοπεποίθηση. «Νιώθω όμορφη και δυνατή. Έχω κακοποιηθεί πολύ στη ζωή μου και πέρασα πολλά χρόνια νιώθοντας αηδιαστική και άσχημη. Τώρα μια βρήκα αυτό που με κάνει ευτυχισμένη» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως εξομολογείται, άρχισε να κάνει τατουάζ και piercing στα 16 της. «Η μητέρα μου δεν ήθελε γιατί φοβόταν ότι θα καταστρεφόταν το μέλλον μου και θα με κορόιδευαν σε όλη μου τη ζωή. Την παρακάλεσα για τα δύο πρώτα σκουλαρίκια στα χείλη μου και έκτοτε το πήγαινα κάθε φορά και ένα βήμα παραπέρα. Καμιά φορά ανησυχεί για το πόσο ακραία μπορώ να γίνω αλλά με αγαπάει και πιστεύει πάντα σε εμένα» λέει.

Το ίδιο υποστηρικτικοί είναι και ο αδερφός της και ο πατέρας της ενώ όπως λέει το Jessy, η εμφάνισή της δεν υπήρξε εμπόδιο στην καριέρα της καθώς οι εργοδότες της κατανοούν την ανάγκη της να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

«Αυτή είναι η δική μου ομορφιά και δεν θα απολογηθώ»

Ωστόσο, αν νομίζατε ότι ξεμπέρδεψε με τις… αλλαγές στο σώμα της, το Krikpatrick έχει άλλα σχέδια. «Θέλω να κάνω τατουάζ στα μάτια και κάτω από τη γλώσσα, ουλές, να μεγαλώσω τα ρουθούνια και τους λοβούς».

Και τι απαντά στη σκληρή κριτική; «Αυτή είναι η δική μου ομορφιά και δεν θα απολογηθώ ποτέ γι’ αυτό ή για το ότι είμαι ο εαυτός μου» τους αποστομώνει!

philenews / in.gr