• H Louis Hotels υποδέχεται στα ξενοδοχεία της όλους τους τύπους παραθεριστών

Αλήθεια…τι χρώμα είσαι αυτό το καλοκαίρι; Σου αρέσει το τιρκουάζ της θάλασσας, το χρυσό της αμμουδιάς ή το διαχρονικό ασημένιο χρώμα που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις; Αυτό το καλοκαίρι τα χαμόγελα γίνονται ακόμα πιο λαμπερά και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για βουτιές στις παραλίες! Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα γεμίζουν με επισκέπτες που ανυπομονούν να δροσιστούν, να χαλαρώσουν και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη Louis Hotels φροντίζουμε αυτές οι στιγμές να είναι γεμάτες από μοναδικές εμπειρίες! Ξέρουμε τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη από όπου κι αν προέρχεται και φροντίζουμε ώστε να μην του λείψει τίποτα. Έχουμε το χρώμα που ταιριάζει σε σένα και στον καθένα ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιο μοναδική εμπειρία.

Family Collection σε χρώμα τιρκουάζ

Οι οικογενειακές διακοπές αποκτούν αξία!

Αν είσαι ο τύπος που θα μαζέψει την οικογένεια -που όλο τον χρόνο ανυπομονούσε για τις καλοκαιρινές διακοπές- είσαι ξεκάθαρα ο τύπος του τιρκουάζ!

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία της Louis Hotels ξεχωρίζουν για τα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε μέλους της οικογένειας.

Στα kids clubs των ξενοδοχείων της family collection τα παιδιά μπορούν να περάσουν χαρούμενες στιγμές με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτά, ενώ στα εστιατόρια υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα μενού και μπουφέδες με επιλογές που θα τα εντυπωσιάσουν. Από την εμπειρία δεν λείπουν τα υδροπάρκα (σε επιλεγμένα ξενοδοχεία), που υπόσχονται στιγμές αδρεναλίνης και δροσιάς για όλους!

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία της Louis Hotels ξεχωρίζουν για τα θεματικά εστιατόριά τους αλλά και τις καθημερινές ολοήμερες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Φυσικά δεν λείπει η πλούσια νυχτερινή διασκέδαση με θεάματα, τραγουδιστές και χορευτές!

 

Στη συλλογή ανήκουν τα πιο κάτω:

  • Louis Nausicaa Beach – Πρωταράς
  • Louis Althea Beach – Πρωταράς
  • Louis St. Elias Resort & Waterpark – Πρωταράς
  • Louis Phaethon Beach – Πάφος
  • Louis Imperial Beach – Πάφος
  • Louis Ledra Beach – Πάφος
  • Sofianna Resort & Spa – Πάφος
  • Louis Paphos Breeze – Πάφος
  • Louis Ionian Sun – Κέρκυρα
  • Louis Kerkyra Blue – Κέρκυρα

Εlegant collection στο χρυσό της αμμουδιάς

Η διακριτική πολυτέλεια συναντά την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Τα ξενοδοχεία της συλλογής elegant ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη κομψότητά τους, τα ευρύχωρα πολυτελή δωμάτιά τους και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους επισκέπτες τους!

Ιδανικά για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, τα ξενοδοχεία της συλλογής προορίζονται για τους τύπους του… χρυσού χρώματος! Πάρτε τον/τη σύντροφό σας και απολαύστε αναζωογονητικό μασάζ, χρησιμοποιήστε τη σάουνα ή το τζακούζι, εξασκηθείτε στο γυμναστήριο ή περάστε με γαλήνη τις ώρες σας στον ειδικό χώρο χαλάρωσης. Κλείστε τη μέρα σας με τα καλύτερα γεύματα και signature cocktails στη βεράντα με θέα τη θάλασσα!

Στη συλλογή ανήκουν τα πιο κάτω:

  • Τhe Ivi Mare (Designed for adults) – Πάφος
  • Τhe King Jason Paphos (Designed for adults) – Πάφος
  • Τhe Royal Apollonia – Λεμεσός
  • Polis 1907 – Πόλη Χρυσοχούς
  • Τhe King Jason Protaras (Designed for adults) – Πρωταράς
  • Infinity Blu (Designed for adults) – Πρωταράς
  • Once in Mykonos – Mύκονος
  • Μykonos Theoxenia – Μύκονος
  • Asterion Suites & Spa – Κρήτη

Villa Collection στο διαχρονικό ασημί

Απολαύστε στιγμές ιδιωτικότητας και χαλάρωσης στις πλήρως εξοπλισμένες επαύλεις της Louis Hotels

Αν αναζητείτε μια πιο παρεΐστικη και διαφορετική εμπειρία διαμονής είστε ο τύπος της έπαυλης! Οι μονάδες της Louis Hotels ξεχωρίζουν για τη διακριτική πολυτέλειά τους, τον εξοπλισμό τους αλλά και τις πλήρεις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Με σύγχρονο σχεδιασμό και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, οι επαύλεις προσφέρουν επιπλέον παροχές στους επισκέπτες όπως καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, ειδικό καλωσόρισμα από τον chef με λιχουδιές, δροσιστικά ροφήματα και κρασί καθώς και άλλες εκπλήξεις! Τι περιμένετε; Ακολουθήστε το …ασημένιο μονοπάτι και κλείστε άμεσα τις διακοπές σας!

Στη συλλογή ανήκουν οι πιο κάτω επαύλεις:

  • Chris Le Mare Gold Luxury Villa – Πρωταράς
  • Chris Le Mare Luxury Villa – Πρωταράς
  • Lora Pearl Luxury Villa – Πρωταράς
  • Althea Kalamies Luxury Villas – Πρωταράς
  • Nausicaa Luxury Villas – Πρωταράς

Επιπρόσθετη Έκπτωση με δωρεάν εγγραφή στο My LH Club

Ανακαλύψτε σήμερα όλες τις προσφορές στην ιστοσελίδα louishotels.com ή κατεβάστε την εφαρμογή #myhappyplace app και επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αυτές των αγαπημένων σας προσώπων. Κάνοντας άμεσα τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας ή από το app και με τη δωρεάν εγγραφή σας στο νέο πρόγραμμα πιστότητας My LH Club μπορείτε να λάβετε επιπρόσθετη έκπτωση 5-10% μαζί με άλλα οφέλη. Οι καλές διακοπές σας μόλις ξεκινούν, με γεμάτες μοναδικές εμπειρίες παρέα με τη Louis Hotels!

Louis Hotels

ΚΥΠΡΟΣ · ΚΡΗΤΗ · ΚΕΡΚΥΡΑ · ΡΟΔΟΣ · ΜΥΚΟΝΟΣ

Louishotels.com

Αsterion Suites & Spa: Ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν πολυτελούς διαμονής

  • Το πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης και υποδέχεται τους επισκέπτες του με την υπογραφή φιλοξενίας της Louis Hotels

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa βρίσκεται στην παραλία του Πύργου Ψηλονέρου στα Χανιά και αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν αυθεντικά πολυτελούς διαμονής. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη μοναδική.

Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι του Asterion προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για τις πιο αξέχαστες διακοπές. Το όνομα του ξενοδοχείου προέρχεται από τον Αστερίωνα, τον πρώτο βασιλιά της Κρήτης και σύζυγο της Ευρώπης, που το αφήγημα τον θέλει να έχει δημιουργηθεί από την αστερόσκονη μιας supernova.

 

Καθόλου τυχαίο που στο Asterion Suites & Spa, ξεχωριστό μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, η έμπνευση είναι αυτόφωτη.

Οι 67 σουίτες, τα δύο εστιατόρια και οι εκλεπτυσμένοι κοινόχρηστοι χώροι του είναι η πολλά υποσχόμενη ανατολή μιας νέας κουλτούρας ξενοδοχειακής διαμονής για τους απανταχού επισκέπτες του. Άλλες σε απευθείας επικοινωνία με την παραλία και άλλες με ιδιωτική πισίνα, οι σουίτες του ξενοδοχείου απλώνονται σε μία έκταση 7,5 στρεμμάτων. Με μια σύγχρονη αρχιτεκτονική προσέγγιση αλλά και ταυτόχρονα υπεύθυνη προς την παράδοση, τον τόπο και τον περιβάλλοντα χώρο, το Asterion προσφέρει ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες που διαθέτουν το απόλυτο αισθητήριο της φιλοξενίας.

Όλοι οι χώροι του αποπνέουν ηρεμία, φρεσκάδα και εκλεπτυσμένη απλότητα. Τα λινά υφάσματα και οι απαλές υφές αποκαλύπτουν την easy living πρόθεση του ξενοδοχείου. Η χρωματική παλέτα δεν παρεκκλίνει στιγμή από τους γήινους τόνους και μαζί με την ολόγυρά του μεσογειακή βλάστηση δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που συνδιαλέγεται με τη μοναδικότητα του τοπίου και γίνεται ένα με αυτό -μέρος του και αναφορά του.

Με πολλές πτήσεις κάθε εβδομάδα από τα κυπριακά αεροδρόμια, τα Χανιά είναι πιο προσιτά από ποτέ! Κάνοντας τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας louishotels.com ή μέσω του app #myhappyplace μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά όπου πληρώνετε για 5 διανυκτερεύσεις και κερδίζετε την 6η δωρεάν ή εξασφαλίζετε δωρεάν τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων! Επίσης, με τη δωρεάν εγγραφή σας στο νέο πρόγραμμα πιστότητας My LH Club μπορείτε να λάβετε επιπρόσθετη έκπτωση 5-10% μαζί με άλλα οφέλη. Κλείστε άμεσα τα εισιτήριά σας και κά- ντε το μικρό ταξίδι προς την πανέμορφη πόλη της Κρήτης για να ζήσετε τη μαγευτική εμπειρία του Asterion!

Αsterion Suites & Spa

ΧΑΝΙA · ΚΡHΤΗ

asterionsuitesandspa.com