• Προτεραιότητα είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, αναγνωρίζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες του κάθε οργανισμού

Η Eurobank Κύπρου δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2007, στην αγορά του Wholesale Banking και συγκεκριμένα στους τομείς του Corporate Banking, Wealth Management, International Business Banking, Global Capital Markets, και Affluent Banking.

Η επιτυχημένη πορεία της Τράπεζας, η οποία αναδεικνύεται από τη συνεχιζόμενη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία, τους ισχυρούς δείκτες ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας αλλά και τους πολύ χαμηλούς δείκτες μη εξυπηρετούμενων δανείων, ενισχύει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη των πελατών για τη μακρόχρονη αμοιβαία επωφελή συνεργασία τους.

Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της Τράπεζας ενισχύεται επίσης από το υψηλό επίπεδου υπηρεσιών, τις σύγχρονες λύσεις που προσφέρονται και την ποιότητα εξυπηρέτησης, παράγοντες που αποτελούν προτεραιότητα για την Eurobank Κύπρου και που την έχουν καθιερώσει ως την τράπεζα πρώτης επιλογής στους τομείς που δραστηριοποιείται. Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, η Τράπεζα εφαρμόζει σχέδιο ολιστικής ψηφιακής μετεξέλιξης, μέσω του επανασχεδιασμού των τραπεζικών συναλλαγών, με γνώμονα την απρόσκοπτη παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022, και προβλέπει την αντικατάσταση του υφιστάμενου συστήματος με νέες τεχνολογίες αιχμής.

Corporate Banking – Πλήρες φάσμα υπηρεσιών

Το Corporate Banking της Eurobank Κύπρου προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και χρηματοδοτικών λύσεων, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και στηρίζοντας έτσι τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη. Προτεραιότητα είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εταιρικούς πελάτες, αναγνωρίζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες του κάθε οργανισμού προσφέροντας μια σειρά από δανειακά και καταθετικά προϊόντα, καθώς και υπηρεσίες και χρηματοδοτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συγχρόνων οργανισμών.

Η Eurobank Κύπρου, διαδραματίζει ήδη βασικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων που προκαλούν οι διάφορες οικονομικές κρίσεις, υποστηρίζοντας τους πελάτες της μέσω της παροχής πιστωτικών γραμμών για τις επιχειρήσεις και συμβάλλοντας στην υλοποίηση κυβερνητικών και Ευρωπαϊκών οικονομικών πρωτοβουλιών / σχεδίων.

Παράλληλα, βλέποντας και την επόμενη μέρα, είναι σε θέση να χρηματοδοτεί βιώσιμα επιχειρηματικά έργα προωθώντας περεταίρω την οικονομική ανάπτυξη και είναι έτοιμη να λειτουργήσει υποβοηθητικά στο πλαίσιο του Σχέδιου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Εκτός από το φάσμα τυποποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται, το Corporate Banking είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα, όπως:

  • Εταιρικά δάνεια, δάνεια για επενδύσεις σε πάγιο ενεργητικό/επενδυτικά δάνεια κλπ.
  • Προϊόντα χρηματοδότησης Κεφαλαίου Κίνησης.
  • Χρηματοδότηση Μεγάλων Έργων (Project Financing) στους τομείς της ενέργειας, υποδομής, κατασκευών κ.α.
  • Ναυτιλιακές Χρηματοδοτήσεις (Shipping Finance).
  • Χρηματοδότηση Εμπορικών Δραστηριοτήτων (Trade Finance) με Ενέγγυες Πιστώσεις, Εγγυητικές Επιστολές και Αξίες προς Είσπραξη.
  • Προϊόντα Διαχείρισης – Αντιστάθμισης Συναλλαγματικού, Επιτοκιακού και άλλων κινδύνων (Hedging) μέσω του τμήματος Treasury της Τράπεζας.
  • Υπηρεσίες Εταιρικών Τραπεζικών Συναλλαγών (Corporate Transaction Banking) με χρήση των ψηφιακών μέσων (διευκόλυνση των καθημερινών συναλλαγών των πελατών, με τη μορφή μαζικών πληρωμών, πληρωμών μισθοδοσίας και άλλα).
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων του Πανευρωπαϊκoυ Ταμείου Εγγυήσεων (Pan-European Guarantee Fund, «EGF») σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF).

Παράλληλα, μέσω των Τραπεζικών Κέντρων σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, προσφέρει στους πελάτες της υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για την εκτέλεση των καθημερινών τραπεζικών τους συναλλαγών.

Με καθαρά πελατοκεντρικό προσανατολισμό, με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, τεχνογνωσία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, το Corporate Banking της Eurobank Κύπρου μπορεί να συνεισφέρει στην επιτυχία της δικής σας επιχείρησης προσφέροντας αξιόπιστες και καινοτόμες τραπεζικές λύσεις.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Eurobank Cyprus Ltd

Τηλ: +357 22208000

Email: [email protected]

Web: www.eurobank.com.cy