Τη θέση της Chief Marketing Officer της Parimatch Κύπρου ανέλαβε από τις αρχές Μαρτίου η  Liudmyla Kryvko.
 
Η Liudmyla, ετών μόλις 30, ασχολήθηκε από την αρχή της καριέρας της με στοιχηματικές εταιρείες και ήρθε από την Ουκρανία με μαχητικό πνεύμα Fired Up To Win. Έχει ήδη στο βιογραφικό της 10 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και έχει ήδη προσαρμοστεί στην κυπριακή αγορά όσο και στις προκλήσεις της εποχής.
 
“Η Parimatch αντιμετωπίζει με θάρρος κάθε πρόκληση και προσαρμόζεται ραγδαία για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Αυτή είναι η κουλτούρα μας.  Έχουμε αναπτύξει άμεσα στην πλατφόρμα μας νέες δυνατότητες, δίνοντας στους παίκτες μας αθλήματα που μπορούν να στοιχηματίσουν εν μέσω των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19”.
 
Πώς έχει διαμορφωθεί η στοιχηματική αγορά μετά την πανδημία;
“Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Πολλές διοργανώσεις έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν υπάρχει η στοιχηματική δυνατότητα όπως πριν. Κάποιες στοιχηματικές εταιρείες που δεν γνωρίζουν πως να προσαρμόζονται είναι σε κρίση.
 
Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε πως σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αρμόζει η σοβαρότητα. Θεωρούμε όμως πως η στοιχηματική δραστηριότητα μπορεί να λειτουργήσει ως μία διέξοδος από το στρες και να δώσει μια θετική ενέργεια στους ανθρώπους. Για αυτό, προσπαθούμε να προσφέρουμε στοιχηματικές επιλογές, προσαρμοσμένες στα δεδομένα που προέκυψαν. Έχουμε παρατηρήσει μεγάλη αύξηση στη στοιχηματική δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση (table tennis), σε esports (cybersports) και μεγάλο ενδιαφέρον για τη πληθώρα των live streaming που προσφέρουμε.”
 
Ποια είναι τα επόμενα πλάνα της Parimatch;
“Είμαστε μια βιώσιμη εταιρεία που επικεντρώνεται στις ανάγκες του πελάτη και που προσαρμόζεται γρήγορα στις προκλήσεις. Στόχος είναι να αυξήσουμε την επιρροή μας στην κυπριακή αγορά και να αναπτύξουμε καινούργιες αγορές. Προετοιμαζόμαστε για νέες συνεργασίες στο μάρκετινγκ, ασυνήθιστες μοντέρνες στρατηγικές μάρκετινγκ και διατήρηση της υπεροχής μας στο να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε ότι αλλαγή φέρει το μέλλον. Σε αυτό το ασταθές περιβάλλον μόνο οι αληθινοί ηγέτες μπορούν να βρουν την ευκαιρία για να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν στην κορυφή. Η Parimatch είναι μια τέτοια εταιρεία.“
 
Ποια είναι η φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί το μάρκετινγκ στην Parimatch;
“Το μάρκετινγκ στην Parimatch βασίζεται στη στρατηγική βασικών χορηγών, συνεργασιών, στη διαπεριφερειακή λειτουργία στρατηγικών τμημάτων και σε χρήση τυποποιημένων μεθόδων ελέγχων διαδικασιών μάρκετινγκ ανά χώρα. Επίσης εφαρμόζουμε στρατηγική ηγεσία, εμπειρογνωμοσύνη, βέλτιστες πρακτικές, έρευνες μάρκετινγκ, ανάλυση στατιστικών, συνεχή κατάρτιση και ανάπτυξη. Λειτουργούμε μέσω των επτά θεμελιωδών αξιών της εταιρείας μας που είναι Οικογένεια & Εμπιστοσύνη, Τόλμη, Ομαδική Εργασία, Υπευθυνότητα, Ανιδιοτέλεια, Προσαρμοστικότα και Καθαρή Ζωή. Η Parimatch προσαρμόζεται με βάση τους πελάτες της. ”
 
Τι σημαίνει για την Parimath υπεύθυνος στοιχηματισμός;
“Η Parimatch έχει ως κύριο μέλημα της να ενημερώνει και να προστατεύει τους παίκτες από τον προβληματικό στοιχηματισμό και ενεργά να προσπαθεί για ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων του μη υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η Parimatch καλεί τους παίκτες να παίζουν υπεύθυνα και να εστιάσουν στον παράγοντα ψυχαγωγία παρά στο εύκολο χρήμα.
Για να διατηρηθεί η ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια ως μια διασκεδαστική δραστηριότητα οι παίκτες μέσω της μεθόδου αυτο-αποκλεισμού και καθορισμού ορίου μέγιστου χρηματικού ποσού και χρονικής περιόδου, μπορούν να ελέγξουν πόσο χρόνο και χρήματα ξοδεύουν για αυτή την ενασχόληση. Με αυτές τις μεθόδους που προσφέρει η Parimatch παρέχεται στους παίκτες βοήθεια για να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.”
Ποιες είναι οι δράσεις του Parimatch Foundation
Μέσα από τις συνεχόμενες δράσεις κοινωνικής ευθύνης με στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της ευημερίας, της υγείας, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος το Parimatch Foundation βρίσκεται πάντα στο πλευρό οργανισμών που στηρίζουν παιδιά προάγοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το Parimatch Foundation δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει το έργο του για στήριξη της κοινωνίας. Το Parimatch Foundation στηρίζει την Κύπρο στην προσπάθεια κατά της πανδημίας του κορονοίου και ο φιλανθρωπικός οργανισμός προσφέρει βοήθεια για την αμεσότερη ανταπόκριση των ασθενοφόρων και το καλύτερο συντονισμό του τηλεφωνικού κέντρου 1420 χαρίζοντας δύο διαδραστικές οθόνες οι οποίες θα παραμείνουν στη διάθεση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για εκπαιδευτική χρήση και μετά το τέλος της πανδημίας.
 
Εν κατακλείδι
“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη θέση μου ως Chief Marketing Officer σε μια τέτοια προοδευτική στοιχηματική εταιρεία και πιστεύω πως το μέλλον του στοιχήματος ανήκει στις εταιρείες που έχουν ως βασικές αρχές την προσαρμοστικότητα, την επικέντρωση στον χρήστη και την κοινωνική ευθύνη. Είμαι απόλυτα γοητευμένη από μερικές και μόνο φανταστικές ιδέες που θα αναπτύξουμε και ανυπομονώ για την ενσωμάτωση τους στην αγορά!”
 
Σύντομο ιστορικό Parimatch
Η Parimatch είναι μια διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά, που λειτουργεί με επιτυχία στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, την Ασία, την Αφρική και ξεκίνησε την πορεία της στην Ευρώπη, με αφετηρία την Κύπρο.  Σε όποια χώρα λειτουργεί κάνει συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες και προσωπικότητες του τοπικού αθλητισμού. Οι πρόσφατες συμφωνίες με παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως Κόνορ Μακγκρέγκορ και Μάικ Τάισον είναι ενδεικτικές του μεγέθους της Parimatch. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, πάνω από 650.000 στοιχήματα τα οποία τοποθετούνται καθημερινά και απασχολεί πάνω από 2,000 υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο.
 

Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα https://parimatch.com.cy
Η Parimatch είναι περήφανος Κύριος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ και επίσημος χορηγός της Σαλαμίνας. Επιπρόσθετα η εταιρεία ενσωματώνει εκτενείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) φιλοδοξώντας να δίνει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όπως ενέργειες στήριξης του Καραισκάκειου Ιδρύματος, του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, και τη στήριξη των ενεργειών της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (NBA) για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Επίσης, η Parimatch έχει συνδέσει το όνομά της με τη φροντίδα του προσωπικού της και τιμήθηκε με το Βραβείο Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης στα IN Business Awards 2019.