Νοσοκομεία της Λευκωσίας για να ευχηθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, να εκφράσουν ένα λόγο παρηγοριάς αλλά και να προσφέρουν δώρα προς όλους τους νοσηλευόμενους, επισκέφτηκαν με την ευκαιρία των εορτών, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, καθώς και τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, επισκέφτηκαν πρώτα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, φέρνοντας στους ασθενείς το μήνυμα της στοργής και της αγάπης του Κράτους και της Εκκλησίας προς τον κάθε συνάνθρωπο.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ευχήθηκε σε όλους ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές του.
 
Κατά τη διανομή των δώρων, κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής έψαλλαν ύμνους των Χριστουγέννων, εισάγοντας έτσι τους παρευρισκόμενους στο εόρτιο κλίμα των Χριστουγέννων.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο, έγινε κοπή της βασιλόπιτας, όπου η Πρώτη Κυρία και ο Υπουργός Υγείας απηύθυναν επίκαιρες ευχές κι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε κι αυτός σε όλους υγεία και ευλογία από τον Θεό.
 
Πηγή: philenews/KYΠΕ