Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου κατά του 26χρονου ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τον βιασμό χθες βράδυ νεαρής γυναίκας αφρικανικής καταγωγής σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Η νεαρή είχε κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από άντρα επίσης αφρικανικής καταγωγής τον οποίο και κατονόμασε. Πρόκειται για 26χρονο ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Πάφο και ο οποίος συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, βρισκόταν χθες βράδυ σε διαμέρισμα στην Πάφο, όπου βρισκόταν και ο 26χρονος. Σε κάποια στιγμή, όπως κατάγγειλε η κοπέλα, ο άντρας την προσέγγισε και παρά τις προσπάθειες της και την άρνηση της να προχωρήσει, ο 26χρονος την βίασε.

Η Αστυνομία προχώρησε μετά την καταγγελία της παραπονούμενης στην έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης του 26χρονου, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού συνελήφθη τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος ο ύποπτος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.