To Top
06:06 Τετάρτη
1 Απριλίου 2020
philenews insider
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Capital.gr
ΜΑΖΙ ΜΕ
Forbes
insider banner
Επόμενο
Προηγούμενο
HOSPITALITY EXPO CYPRUS: Ανοίγει τις πύλες της φιλοξενίας 
ΑΡΧΙΚΗINSIDERΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ • HOSPITALITY EXPO CYPRUS: Ανοίγει τις πύλες της φιλοξενίας 
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιανουαρίου 2020, 10:29 μμ
Τις πύλες της θα ανοίξει το Σάββατο η έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS. Για τρεις ημέρες, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα ξενοδοχεία και στον ευρύτερο κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της φιλοξενίας.
 
Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS, είναι μια premium έκθεση που στοχεύει να ανοίξει νέους δρόμους για τον επαναπροσδιορισμό, τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη της Κυπριακής βιομηχανίας του Hospitality. Μάλιστα, στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Hospitality Forum, με ενδιαφέροντα Workshop & Seminars από εκλεκτούς ομιλητές που θα αποτελέσει πηγή ενημέρωσης, τεχνογνωσίας, έμπνευσης και δικτύωσης για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, του τουρισμού και στελέχη που σχεδιάζουν και υλοποιούν τουριστικά έργα.

Συμμετέχοντες
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο και Αίγυπτο. Οι επιχειρήσεις που εκθέτουν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν κατασκευή, διακόσμηση, εξοπλισμό και τεχνολογία για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Camping, Bar, Restaurant, Café.

Οι διοργανωτές της έκθεσης προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα ξενοδοχεία και στον ευρύτερο κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού, να επισκεφθούν την έκθεση, για να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίες προμηθευτικές εταιρίες, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους και να τις μετατρέψουν σε πιο σύγχρονες, λειτουργικές και αποδοτικές σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ενδυνάμωση του τουρισμού
Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS θα αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός για τον τουριστικό κλάδο, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση του τουρισμού, ενός από τους βασικούς πυλώνες της Κυπριακής οικονομίας.  Στόχος της έκθεσης είναι να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών και υποδομών της τουριστικής βιομηχανίας μας, αλλά και να μεταφέρει το μήνυμα της νέας εποχής στον κλάδο της φιλοξενίας.

Βασικό κίνητρο των διοργανωτών ήταν η δημιουργία ενός ετήσιου εκθεσιακού θεσμού, που θα σηματοδοτεί αφενός την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός στη χώρα μας, αφετέρου δε να προσφέρει το περιβάλλον εκείνο όπου οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου να έρχονται σε επαφή με κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού, συστημάτων & υπηρεσιών, χωρίς να έχουν την ιδιαίτερη ανάγκη να επισκεφθούν άλλες εκθέσεις εκτός Κύπρου.

Ευρωπαϊκού επιπέδου
Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS είναι η μοναδική έκθεση που συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη, συστηματικά και όχι αποσπασματικά, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα εστίασης και αναψυχής. Μάλιστα, είναι μια έκθεση ευρωπαϊκού επιπέδου και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και καταλαμβάνει έκταση 9.000τ.μ.

Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, και το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 π.μ.-20:00μ.μ. και τις 3 ημέρες.
Ως διοργανωτές, μετά από μια πολύμηνη περίοδο εντατικής δουλειάς, παραδίδουμε στους επιχειρηματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού, την έκθεση HOSPITALITY EXPO CYPRUS για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι!

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ PANEL DISCUSSION: Εθνική Στρατηγική Τουρισμού και οι προκλήσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας
09.45 – 10.15          WELCOMING & COFFEE BREAK

10.15 – 11.15          ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ PANEL DISCUSSION

Εθνική Στρατηγική Τουρισμού και οι προκλήσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΡΔΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΥΞΕ – ΧΑΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ACTA – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘ. ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Παρουσιάζει ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύριος Σάββας Περδίος από 10.15 – 10.30 και μετά συζήτηση από 10.30 – 11.15 συμπεριλαμβανομένου και ερωτήματα από το κοινό.
 
Συντονιστής: Χαράλαμπος Προύντζος ( Head of Law & Fund Services, EY Cyprus, Ernst & Young)
 
11.30 – 12.30       ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
*μόνο με προσωπικές προσκλήσεις
 
 
Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...