Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή απονομής των Βραβείων Remedica στους/στις αριστούχους/ες φοιτητές/τριες για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2021/2022 του Πτυχίου Φαρμακευτικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Προγράμματος Φαρμακευτικής και οι Αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους/τις αριστούχους/ες φοιτητές/τριες. Την απονομή έκανε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου. Οι αριστούχοι/ες φοιτητές/τριες ήταν:

  • Αριστούχος φοιτητής Σχολής Θετικών Επιστημών

Ραφαήλ Νεοφύτου

  • Αριστούχοι Φοιτητές/τριες Προγράμματος Φαρμακευτικής

Ραφαήλ Νεοφύτου

Ευανθία Χίντικου

Η βράβευση των Αριστούχων φοιτητών/τριών Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Όμιλο Remedica γίνεται για πρώτη φορά και επιθυμία όλων είναι να καταστεί θεσμός. Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Καθηγητής κ. M. Βρυωνίδης αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας του Βιομηχανικού κόσμου με το Πανεπιστήμιο, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους συνεργασίες προάγουν την αριστεία και την επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των φοιτητών. Από την πλευρά του ο Δρ. Μ. Νεοπτολέμου, τόνισε ότι αυτές οι ενέργειες στηρίζουν τη συνεχή και ποιοτική αναβάθμιση της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας στην Κύπρο. Τέλος ο βραβευθείς φοιτητής κ. Ρ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ηθικής υποστήριξης των προσπαθειών και των ικανοτήτων των φοιτητών, οι οποίες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμοιβή από καταξιωμένες επιχειρήσεις. Τέλος, ευχαρίστησε τον όμιλο Remedica για το βραβείο αλλά και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο πέρασμα των χρόνων.