Νέα πρωτοβουλία για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, η οποία απευθύνεται στις ευάλωτες ομάδες των δανειοληπτών, ανακοίνωσε η Themis Portfolio Management Limited (Themis).

Ενεργώντας εκ μέρους και για λογαριασμό των συνδεδεμένων εταιρειών εξαγοράς πιστώσεων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης των ευάλωτων ομάδων δανειοληπτών ώστε να εξευρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις, για τη διασφάλιση της κύριας κατοικίας αξίας μέχρι €250.000.

Ως εκ τούτου, η Themis καλεί όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ή/και θεωρούν ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια ως αυτά έχουν υιοθετηθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 22/08/2022, στο πλαίσιο του Σχεδίου Χορηγιών ΑΠΕ και ΕΞΕ, να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τη Themis στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22-816816.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο 30 ενδιαφέρθηκαν στο κάλεσμα της Themis για τα κόκκινα δάνεια

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ μέχρι 30/09/2023 και η πρωτοβουλία της Themis για δανειολήπτες/ενυπόθηκους οφειλέτες μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφάλιση πρώτης κατοικία αξίας μέχρι €350.000.

Η Themis δίνει την ευκαιρία στους αιτητές να αποταθούν σε ανεξάρτητους λογιστικούς οίκους, για επιβεβαίωση του υπολοίπου των οφειλών τους καθώς και για τον υπολογισμό των επιτοκίων τους, επωμιζόμενη η ίδια το σχετικό κόστος με το αποτέλεσμα των υπολογισμών να είναι δεσμευτικό για την Themis.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας για τις δύο πρωτοβουλίες της εταιρείας, καθώς και το έντυπο για υπολογισμό του υπόλοιπου των οφειλών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Themis.