Οι αερογραμμές Royal Jordanian αυξάνουν τις πτήσεις τους από και προς την Κύπρο, αναβαθμίζουν τις παροχές και τις διευκολύνσεις για πτήσεις με σταθμό στο Αμμάν και προσφέρουν ειδικές προσφορές για τουρισμό στην Ιορδανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, οι αερογραμμές Royal Jordanian και ο Ιορδανικός Οργανισμός Τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν στη Λευκωσία, παρουσίασαν τη νέα στρατηγική τους στο πλαίσιο της προώθησης της χώρας ως τουριστικός προορισμός. Στην εκδήλωση συμμετείχαν διοργανωτές ταξιδιών, δημοσιογράφοι, κρατικοί λειτουργοί και μέλη των διπλωματικών σωμάτων στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα δρομολόγια και πτήσεις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα

Στο καλωσόρισμά του, ο Εμπορικός Διευθυντής, Karim Makhlouf, δήλωσε ότι οι πτήσεις προς τη Λάρνακα αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι του σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία έχει στόχο να διπλασιάσει τον στόλο της τα επόμενα πέντε χρόνια, καθιστώντας το Αμμάν ως έναν από τους μεγαλύτερους διακομιστικούς σταθμούς στη Lerant.

Σημειώνεται ότι “οι αερογραμμές Royal Jordanian θα αναβαθμίσουν τη συνδεσιμότητα, αλλά και την άνεση των επιβατών που ταξιδεύουν από την Κύπρο, προσφέροντάς τους δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία του Αμμάν στις πτήσεις από Λάρνακα προς ΗΠΑ, Καναδά ή Ασία”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Makhlouf δεσμεύτηκε “να προσφέρουμε στους επιβάτες μας από Κύπρο την καλύτερη συνδεσιμότητα με περισσότερους από 40 προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου μας, μέσω Αμμάν”.

Πρόσθεσε ότι “με γνώμονα την απρόσκοπτη άνεση των επιβατών μας, θα προσφέρεται δωρεάν διαμονή στους επιβάτες προς μακρινούς προορισμούς και με σταθμό πέραν των 8 ωρών στο αεροδρόμιο του Αμμάν».

Εξάλλου, “ένας από τους πυλώνες της νέας στρατηγικής της Royal Jordanian είναι η αύξηση του τουρισμού στην Ιορδανία και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρξει στενή συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία και διοργανωτές ταξιδιών στην Κύπρο, μέσα από ελκυστικά τέλη πρακτόρων για ατομικά και ομαδικά πακέτα εισιτηρίων, με σκοπό την αύξηση των Κυπρίων ταξιδιωτών προς Ιορδανία”.

Πηγή: ΚΥΠΕ