Την πώληση ακινήτου συνολικού εμβαδού σχεδόν 11.000 τ.μ. δίπλα στο The Mall of Cyprus κοινοποίησε στην ιστοσελίδα της η Remu της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο, που σήμερα χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης, πωλήθηκε σε επενδυτή για ποσό κοντά στα €8 εκατ. Πρόκειται για ακίνητο που πέρασε στην κατοχή της στα πλαίσια της τελευταίας αναδιάρθρωσης του δανεισμού του Ομίλου CTC. H θυγατρική του Ομίλου Woolworth Properties είχε ανακοινώσει ότι στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης, πώλησε το κτήμα προς την εταιρεία Jalimo Properties (ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου), έναντι του ποσού των €6.3 εκατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατώτατος τουλάχιστο €924-Κρίσιμες ημερομηνίες 21/22 Ιουλίου

Το ακίνητο βρίσκεται 20 μέτρα νοτιοδυτικά του The Mall of Cyprus και 620 μέτρα δυτικά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Έχει συνολική έκταση 10.890 τ.μ., και επωφελείται από πρόσοψη 77 μέτρων κατά μήκος της οδού Τιτάνων και 100 μέτρων κατά μήκος της οδού Βεργίνας. Εμπίπτει στην πολεοδομική ζώνη Βα3-ΒΕ1 (ΕΠ5) με 100% συντελεστή δόμησης, 50% συντελεστή κάλυψης και 2 ορόφους. Η ζώνη ειδικού σχεδιασμού ΕΠ5 επιτρέπει την ανάπτυξη εκθεσιακών χώρων, υπεραγορών για διαφορετικούς σκοπούς και υποστηρικτικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου (χώροι στάθμευσης, μικρά ξενοδοχεία, ιατρικά εργαστήρια). Παρά τις προσπάθειες μας δεν κατέστη δυνατό να μάθουμε ποιος αγόρασε τελικά το ακίνητο.