Τις επιχειρήσεις υπεραγορές, φούρνους, περίπτερα, πρατήρια βενζίνης ανά επαρχία που προσφέρουν αναλήψεις μετρητών στους πελάτες από τα ταμεία τους έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η JCC https://www.jcc.com.cy/participating-businesses/και παρουσιάζει το philenews. Το Card Cashback είναι μια νέα υπηρεσία που δίνει στον καταναλωτή την ευκαιρία με τη χρήση της κάρτας του στο ταμείο ενός περιπτέρου να λάβει από το ταμείο ποσό μετρητών μέχρι 100 ευρώ. Η Υπηρεσία Card Cashback επιτρέπει στους κατόχους χρεωστικών καρτών (Mastercard & VISA) να κάνουν ανάληψη μετρητών, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, κατά την επίσκεψη σε καταστήματα εμπόρων που θα προσφέρουν αυτή την υπηρεσία χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν για ATM.

Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο όταν παρουσιάσει ο καταναλωτής την κάρτα και όχι μέσω Apple Pay / Wallet. Τα καταστήματα των εμπόρων μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν αυτή την υπηρεσία αφού επικοινωνήσουν με τον παροχέα. 

Κατά τη διάρκεια της αγοράς, και αφού ενεργοποιήσει την υπηρεσία ο έμπορας τότε το POS τερματικό θα παρέχει τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών, έως €100, ενώ ο έμπορος μπορεί να καθορίσει συγκεκριμένα ποσά (δηλ. €20, €50), επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.