Το ποσό των €4,5 εκατ. ζητά η Gordian Holdings για την πώληση τουριστικού συγκροτήματος στην επαρχία Πάφου. Το ακίνητο αποτελεί μερίδιο 84% ενός τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων με την ονομασία ‘Nicki Holiday Resort’ στην Πόλη Χρυσοχούς.

Βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το λιμάνι του Λατσιού και 1 χιλιομέτρου από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς. Το ακίνητο εφάπτεται της λεωφόρου Ακάμαντος, η οποία είναι η κύρια παραλιακή οδός της Πόλης με πρόσοψη 175 μέτρα.

Το συγκρότημα αποτελείται από 10 μπλόκς πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων (συνολικά 125 μονάδες), δύο εστιατόρια, δύο καταστήματα, σαλόνι, μπαρ, γήπεδο τένις, εσωτερική και εξωτερική παιδική χαρά, δύο εξωτερικές πισίνες και βοηθητικό χώρο στο υπόγειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Gordian κατέχει το μερίδιο 1675/1992 (84%) του συνόλου του έργου που αντιστοιχεί σε 97 διαμερίσματα, δύο εστιατόρια, δύο καταστήματα, χώρο υποδοχής, βοηθητικούς χώρους εστιατορίων, παιδική χαρά και μερίδιο στους κοινόχρηστους χώρους.

Το ακίνητο κατασκευάστηκε σε δύο φάσεις. Τα μπλόκς 100-300 κατασκευάστηκαν το 1990 και τα υπόλοιπα το 2001. Το μπλόκ 800 έχει πουληθεί, μαζί με τα 11 διαμερίσματα από τα μπλόκς 200, 500 και 600.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενοδοχειακά διαμερίσματα προς ενοικίαση, ενώ με βάση την περιγραφή του αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση με προοπτικές για υψηλά έσοδα από τα ενοίκια.