Διαμερίσματα, κατοικίες, καταστήματα και αποθήκες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο βγάζει σε πλειστηριασμό η Altamira τα οποία επιλέγηκαν για την κατηγορία «Altamira Selection».  Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, στις 10 το πρωί.

Συγκεκριμένα στην επαρχία Λευκωσίας, διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά 171 τ.μ πωλείται στην ενδεικτική τιμή €300.000. Αποτελείται στο πρώτο επίπεδο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και βεράντες και στο δεύτερο επίπεδο από υπνοδωμάτια με τα δύο να διαθέτουν en suite ντους με μπάνιο. Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο  112 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή €100.000. Βρίσκεται κοντά στις λεωφόρους Λεμεσού και Αρμενίας, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Βιομηχανικές αποθήκες στα Λατσιά  1.830 τ.μ. πωλούνται με ενδεικτική τιμή € 600.000. Βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Λατσιών, κοντά στη λεωφόρο Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

 Στην επαρχία Λάρνακας διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο κέντρο της Λάρνακας 97 τ.μ  πωλείται με ενδεικτική τιμή € 90.000. Βρίσκεται απέναντι από την παλιά Τεχνική Σχολή Διανέλλειος, στην Μητρόπολη Κιτίου, και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και την παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Altamira Selection: Επιλεγμένες προτάσεις για ακίνητα από €65.000

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στα Περβόλια 135  τ.μ. πωλείται με αρχική  τιμή €210.000. Πρόκειται για ισόγεια κατοικία, κοντά στη λεωφόρο Περβολιών και την παραλία. Το ακίνητο προσφέρει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή, βεράντα και βοηθητικό κτήριο.

 

 Στην επαρχία Πάφου πέντε μεζονέτες στην Αργάκα από 80 τ.μ. μέχρι 114 τ.μ.  πωλούνται με ενδεικτική τιμή από €70.000 μέχρι €115.000. Πρόκειται για πέντε διώροφες μεζονέτες δύο και τριών υπνοδωματίων. Η κάθε μεζονέτα αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο και βεράντες στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτουν τα υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Εμπορικό κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς, εμβαδόν κλειστών χώρων 520 τ.μ. και μεσοπάτωμα 135 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή €575.000. Πρόκειται για διώροφο κτήριο στο κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς και αποτελείται από υπόγειο με καλυμμένους χώρους στάθμευσης, ισόγειο με τρία καταστήματα και μεσοπάτωμα, καθώς και όροφο με τρία διαμερίσματα τα οποία έχουν μετατραπεί σε γραφεία. Τα καταστήματα ενοικιάζονται για το ποσό των €300/μήνα, €400/μήνα και €600/μήνα αντίστοιχα. Τα γραφεία ενοικιάζονται για το ποσό των €380/μήνα και €400/μήνα αντίστοιχα. Παραδοσιακή κατοικία στη γραφική κοινότητα Κρήτου Τέρρα 82 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή: €80.000. Πρόκειται για διώροφη κατοικία που βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας. Η κατοικία είναι ανακαινισμένη και κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο, με πλιθάρι και πέτρα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο κα βεράντες, ενώ είναι κενή.