Ο Insider’s Guide, ο ταξιδιωτικός και γαστρονομικός οδηγός που έγινε ανάρπαστος στην έντυπή του μορφή, τώρα και σε εφαρμογή για το κινητό. Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 3.000 αναζητήσεις, μέσω του app του Insider’s Guide.​​​​​Ενημερωθείτε για όλα τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τα ξενοδοχεία και τα οινοποιεία της Κύπρου, μέσω του application για Android και IOS.

Ο Insider’s Guide του Φιλελεύθερου είναι ένας πλούσιος οδηγός για την Κύπρο που δεν πρέπει να λείπει από το κινητό σας! Περιέχει και προσφέρει στον χρήστη όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού.

Ταυτόχρονα, παρουσιάζει και προτείνει τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου αξιολογημένα και βαθμολογημένα μέσω της επιτόπιας έρευνας και των γευστικών δοκιμών που γίνονται κάθε χρόνο στα κυπριακά εστιατόρια. Με λίγα λόγια ο Insider’s Guide είναι ο μοναδικός Γαστρονομικός Οδηγός που κυκλοφορεί αξιολογώντας την κυπριακή γαστρονομία.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ

Φέτος μένουμε Κύπρο και εξερευνούμε το νησί μας. Στον οδηγό θα βρείτε, χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία της κάθε πόλης, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τους μυστικούς θησαυρούς και φυσικά τα 120 αξιολογημένα και (24) βραβευμένα εστιατόρια της Κύπρου. Επίσης, βρείτε τα χωρισμένα ανά κουζίνα για περισσότερη δική σας ευκολία.

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Ο Insider’s Guide είναι δημιούργημα μιας νέας εταιρείας (ΕΛΞΗ LTD), η οποία προέκυψε από την ένωση των δυνάμεων του μεγαλύτερου Εκδοτικού Οργανισμού της Κύπρου (ΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΟΣ LTD), με μια ομάδα ανθρώπων με μακρά προϋπηρεσία στο χώρο των εκδόσεων (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ) και τεράστια εμπειρία σε θέματα γαστρονομίας, στη γευσιγνωσία και στην κριτική και αξιολόγηση εστιατορίων.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Ο οδηγός εστιατορίων του Insider’s Guide-Cyprus στηρίζεται σε μια ομάδα έμπειρων κριτικών γεύσης, τα μέλη της επισκέπτονται, δοκιμάζουν και αξιολογούν τα εστιατόρια της Κύπρου, τα οποία βάσει έρευνας και πληροφόρησης από διαφορετικές πηγές κρίνονται άξια παρακολούθησης. Τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά παρουσιάζονται στον Κύπριο εραστή του καλού φαγητού, αλλά και στον ξένο επισκέπτη. Τα δε καλύτερα εξ’ αυτών βραβεύονται από το θεσμό των ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ/TOP NOTCH/ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι «ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ» και τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» θεωρούνται από τους ανθρώπους του métier, εστιάτορες, διάσημους παγκοσμίως chefs, παραγωγούς ποιοτικών διατροφικών προϊόντων κ.λπ., ως δύο από τους όχι πολλούς έγκυρους θεσμούς αξιολόγησης και βράβευσης χώρων εστίασης. Η παρουσία τους στην Κύπρο έχει σαν στόχο: Την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων, ανάμεσα σε πολλούς καλούς, chefs που υπηρετούν με πάθος και συνέπεια τη γαστρονομία στην Κύπρο, την πιστοποίηση της ανοδικής πορείας της κυπριακής εστίασης και τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου και την ενημέρωση των φίλων της γεύσης που ζουν ή επισκέπτονται την Κύπρο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

 Στον οδηγό Insider’s Guide θα βρείτε εκτενή αναφορά για την ιστορία της Κύπρου, τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή – διασκέδαση καθώς και για τα τοπικά προϊόντα – γαστρονομία. Θα ξεκινήσουμε από τη Λευκωσία, θα πάμε Αμμόχωστο, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Τροόδος. Θα κολυμπήσουμε στις καλύτερες παραλίες, θα κάνουμε στάση σε αξιοθέατα και θρησκευτικά μνημεία, θα κάνουμε διαδρομές απείρου φυσικού κάλλους, θα πιούμε κρασί, θα δοκιμάσουμε παραδοσιακά προϊόντα και θα γευτούμε τα καλύτερα πιάτα σε 120 αξιολογημένα και βραβευμένα εστιατόρια της Κύπρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Κατεβάστε τώρα το app του πληρέστερου Οδηγού της Κύπρου, για Android και IOS. Γιατί φέτος μένουμε εντός για τις διακοπές μας και γνωρίζουμε το νησί μας, από άκρη σε άκρη.