Με το σύνθημα «Έχω δικαίωμα Ασφάλειας στο δρόμο», πιστοί στο ραντεβού τους για 3η χρονιά, οι Σύνδεσμοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Παλουριώτισσας, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, την Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας, τους Παρατηρητές της Γειτονιάς Λευκωσίας, τις Διευθύνσεις, τους καθηγητές και τους μαθητές των δυο σχολείων, διοργανώνουν εκδήλωση και πορεία την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 στη μνήμη των θυμάτων της ασφάλτου με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.
 
Η πορεία μήκους 2,5 περίπου χιλιομέτρων θα αρχίσει από την είσοδο του Λυκείου της Παλουριώτισσας, θα περάσει μέσα από τις περιοχές του Καϊμακλίου και της Παλουριώτισσας και θα καταλήξει και πάλι στην είσοδο του Λυκείου.
 
Της πορείας θα προηγηθεί τρισάγιο εις μνήμη του Παναγιώτη Ελευθεριάδη, της Στέφανης Χρυσοστόμου, του Γιώργου Ελευθεριάδη, του Ανδρέα Νικολάου, του Νεκτάριου Ζαλιστή, του Γιώργου Φούλια και όλων των θυμάτων της ασφάλτου.
 
Η εκδήλωση θα έχει προαιρετικό δικαίωμα συμμετοχής 2 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για τη στήριξη των άπορων μαθητών των δυο σχολείων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Σχολικής Εφορίας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας. 
Πηγή: philenews