Τη διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ από το μητρώο του κόμματος αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του το Πειθαρχικό Συμβούλιο, σημειώνει ότι κατά την συνεδρίαση του το βράδυ της Δευτέρας,  με θέμα τις καταγγελίες εναντίον του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη για αντικομματική συμπεριφορά, αφού έλαβε υπόψιν του όλες τις μαρτυρίες και τα τεκμήρια που κατατέθηκαν, ενώπιον του, καθώς επίσης και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαδάκη με την απόφαση του να αποταθεί στο Δικαστήριο για ερμηνεία του εγγράφου το οποίο ο ίδιος υπέγραψε εν μέσω της εν εξελίξει πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του, δείχνει ξεκάθαρα τις μεθοδευμένες ενέργειες του για να παρέμβει και να επηρεάσει την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου αλλά και της κοινής γνώμης. 

Συνεχίζοντας, σημειώνει ότι «παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έγιναν, ούτε την υστάτη δεν έχει δείξει τον παραμικρό σεβασμό στο κόμμα που τον εξέλεξε και στις εσωτερικές νόμιμες καταστατικές διαδικασίες. Η όλη στάση και συμπεριφορά του κ. Παπαδάκη, αποδεικνύει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποφασίζει το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ για καταγγελίες κατά Δ. Παπαδάκη

«Ως εκ τούτου το Πειθαρχικό Συμβούλιο, μη έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του από το μητρώο μελών του Κ.Σ ΕΔΕΚ» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται να δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα. 

Πηγή: philenews