Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στην παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, η δημοσιογραφική διάσκεψη της Eurolife για την παρουσίαση του Σχεδίου Επιβράβευσης ourlife.  Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και επενδύοντας στη μακρόχρονη, σχέση που δημιουργείται, η Eurolife, παρουσίασε το μοναδικό Σχέδιο Επιβράβευσης ourlife.
 
Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και το τόνισε στην ομιλία του ο Λούης Ποχάνης, Εκτελεστικός Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου είναι πως “Το Σχέδιο ourlife είναι ένα πρωτοποριακό Σχέδιο που ανταμείβει τους πελάτες μας με πρακτικά οφέλη που πολλαπλασιάζουν την αξία της ασφάλισής τους”.
 
Στην συνέχεια, στην παρουσίαση του ο κ. Αβραάμ Πεκρής, Γενικός Διευθυντής της Eurolife, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα απλό αλλά καινοτόμο Σχέδιο Επιβράβευσης, χωρίς κάρτα, χωρίς βαθμούς, χωρίς υπολογισμούς. Με βάση τα χρόνια συνεργασίας και επιπρόσθετα κριτήρια ένταξης, ανταμείβει τους πελάτες, προσφέροντας τους: δωρεάν συμμετοχή στον Ψηφιακό Σύμβουλο Υγείας “Medical Advisor”, δωρεάν καλύψεις σε επιπρόσθετα ωφελήματα, δωρεάν Αιματολογική Εξέταση και μειωμένα ασφάλιστρα σε επιπρόσθετα ωφελήματα.
 
Ο κ. Πεκρής κατέληξε ότι «μαζί μας, οι πελάτες μας νιώθουν όπως τους αρμόζει: Προνομιούχοι και στο επίκεντρο της προσοχής μας.»
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες για το ourlife, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.com.cy