Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, στo πλαίσιo της συλλογικής προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωση του covid-19, σας προτρέπουν να μείνετε στο σπίτι και να χρησιμοποιείτε τα κανάλια εναλλακτικής εξυπηρέτησης που διαθέτουν. Συγκεκριμένα:
 
Υποβολή Απαιτήσεων: Σε περίπτωση ζημιάς, απώλειας ή κάποιου ατυχούς περιστατικού το οποίο εμπίπτει στις Καλύψεις του Ασφαλιστηρίου σας, μπορείτε να βρείτε Έντυπα Απαίτησης στο https://www.gic.com.cy/home/faq22/ και να τα υποβάλετε μέσω E-mail
 
Πληρωμή ασφαλίστρου μέσω JCC: Μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και γρήγορα τα ασφάλιστρά σας μέσω της JCC στο: https://www.jccsmart.com/e-bill/8030066.
 
Ασφάλιση Online: Με τρία απλά βήματα, μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει στο https://www.gic.com.cy/home/insurance-online/
 
Ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα, μπορείτε να εξυπηρετείστε:

  • Μέσω της ιστοσελίδας των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου στο www.gic.com.cy ή
  • Μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο 8000.87.87 (Δευτέρα – Πέμπτη 7:30-14:00 & 15:00-17:45 και Παρασκευή 7:30-14:00).

 
Ακόμα και χωρίς να βγείτε από το σπίτι, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου παραμένουν  δίπλα σας και συνεχίζουν να σας εξυπηρετούν και να σας συμβουλεύουν.