Ο Όμιλος Thanos Hotels στηρίζει το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», χορηγώντας το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» στο Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείου Γιόλου – Μηλιού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας μεσημεριανό φαγητό για έβδομη συνεχή σχολική χρονιά.

Ειδικότερα, ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σίτιση των παιδιών του Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γιόλου – Μηλιού στην Πάφο, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελεί το «Σοφία για τα Παιδιά» εδώ και χρόνια.

Η Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου, ανέφερε σχετικά: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το «Σοφία για τα Παιδιά», η οποία έχει στόχο την δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και σίτισης στο χώρο του σχολείου. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά, ώστε η σίτιση στο σχολείο, μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών, να καλύπτεται επαρκώς. Ευχόμαστε από καρδιάς με αυτόν τον τρόπο να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά του ολοήμερου σχολείου και στις οικογένειές τους».

H Μαρίνα Σιακόλα, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σοφία για τα Παιδιά» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της εκ μέρους όλων των εθελοντών του οργανισμού για τη στήριξη του ομίλου Thanos Hotels ούτως ώστε όλα τα παιδιά να έχουν το δικαίωμα να μορφώνονται με αξιοπρέπεια, φαγητό και να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Επίσης, η Thanos Hotels και το Ίδρυμα Σογία για τα Παιδιά χορηγούν σήμερα, από τις 11:00 π.μ. ως τις 1:00 μ.μ. το χριστουγεννιάτικο παζαράκι του σχολείου της Γιόλου, που διοργανώνεται από τους δασκάλους και τους μαθητές. Εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά και του Ομίλου Thanos Hotels θα παραστούν στην σημερινή εκδήλωση.

Το παζαράκι, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τραγούδια, χορούς, φωτογράφιση, βάψιμο προσώπου, πώληση κατασκευών, ζεστής σοκαλάτας, πίτσας και χριστουγεννιάτικων γλυκών.