Η Lidl Κύπρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και την κοινωνία, προχώρησε σε δωρεά ξύλινων παιχνιδιών ύψους €2000 στις Παιδιατρικές Κλινικές του νέου και παλιού Νοσοκομείου Λάρνακας. 
 
Τα ξύλινα παιχνίδια Playtive Junior πρόκειται να κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική πτέρυγα, καθώς και σε όσα υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις στο κτίριο του Νέου Νοσοκομείου. Τα παιχνίδια θα τοποθετηθούν στους διαδρόμους αναμονής, στα ιατρεία, στα δωμάτια θηλασμού και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες παιχνιδιού.
 
Η Lidl με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου να προσφέρει ένα όμορφο περιβάλλον στα παιδιά, αναλαμβάνοντας να αναδιαμορφώσει τους χώρους της Παιδιατρικής Κλινικής. Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα διοργάνωσε διαγωνισμό με θέμα #θατακαταφερουμε, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να στείλουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τη ζωγραφική. Τα σχέδια των παιδιών πρόκειται να αξιοποιηθούν από ομάδα ζωγράφων που θα αναλάβει τη μεταμόρφωση της Αίθουσας Παιχνιδιού της Κλινικής.