Σε ενίσχυση του Ταμείου Ευημερίας Παιδιών καλεί η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου. Το Ταμείο Ευημερίας δημιουργήθηκε για να προσφέρει χρηματικά ποσά και να στηρίζει έμπρακτα οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν άμεση ανάγκη σε δύσκολες στιγμές όπως σοβαρής ασθένειας μαθητών, σοβαρού ατυχήματος μαθητών, σοβαρά προβλήματα γονέων, περίπτωση θανάτου γονέα μαθητή καθώς και για συμμετοχή μαθητών σε ολυμπιάδες μαθηματικών/ελληνικών.

Για το σκοπό αυτό παραχωρήθηκε άδεια εράνου με αριθμό Ν.Π. 5/2021 και υπάρχουν κουμπαράδες της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου σε πολλά σημεία για εισφορές, όπως σε περίπτερα, υπεραγορές, φούρνους και καφετέριες.

Για την στήριξη της προσπάθειας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπναδίας, το κοινό μπορεί να καταβάλλει τις εισφορές του στο Ταμείο Ευημερίας της Ομοσπονδίας Πάφου, μέσω του γραφείου της Ομοσπονδίας ή μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού στην Ελληνική Τράπεζα.

«Ευχαριστούμε το κοινό της επαρχίας Πάφου που αγκαλιάζει γενναιόδωρα κάθε αγώνα της Ομοσπονδίας ενισχύοντας κάθε παιδί που έχει ανάγκη, δίνοντας έτσι δύναμη και κίνητρο στην Ομοσπονδία Πάφου να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια δίπλα στο συνάνθρωπο», καταλήγει η ανακοίνωση.