Με βάση την παρουσία μου στην Τοπική Αυττοδιοίκηση τα τελευταία 12 χρόνια την οποία ταπεινά θεωρώ παραγωγική και ωφέλιμη για τον Δήμο Γεροσκήπου και ασκώντας τους τελευταίους 24 μήνες καθήκοντα Δημάρχου μετά την απώλεια του μακαριστού φίλου Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, αισθάνομαι ότι έχω τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να ηγηθώ αυτού του νέου δήμου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης του Δημάρχου της Ανατολικής Πάφου.

Με την δήλωση αυτή επισημοποίησε σήμερα την κάθοδο του στις προσεχείς εκλογές για διεκδίκηση της δημαρχίας του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου, ο δημαρχεύων Γεροσκήπου, Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Η συνένωση του Δήμου Γεροσκήπου με  τις κοινότητες Κονιών, Αγίας Μαρινούδας, Αχέλειας και Τίμης στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα διανοίγει ευκαιρίες και προοπτικές για πρόοδο της Γεροσκήπου και των κοινοτήτων αυτών, τονίζει στην δήλωση εξαγγελίας της υποψηφιότητας του.

Νιώθω απόλυτα έτοιμος για τη μετάβαση μας στη νέα εποχή, αναφέρει επίσης. Για να εργαστώ για αυτήν ορθολογικά, με διεκδικητικό πνεύμα και μεθοδικότητα. Με καθημερινό και μόνιμο στόχο ο νέος δήμος να προσφέρει σε όλους τους δημότες του συνθήκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής από κάθε άποψη. Αφοσιωμένος πρώτα και κύρια στη μικροκλίμακα της καθημερινότητας του κάθε πολίτη για μια πόλη βιώσιμη, καθαρή, συγυρισμένη, ποιοτική, ζωντανή, ανθρώπινη και ασφαλή.

Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος των μεγάλων λόγων και υποσχέσεων, τονίζει ο Κυριάκος Χατζηβασίλης. Είμαι  άνθρωπος των πράξεων και της άμεσης και αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων. Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απόκτησα στον χώρο της Τ.Α. και από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, θα εργαστώ για την ενιαία  και ισορροπημένη ανάπτυξη σε όλα τα διαμερίσματα του νέου Δήμου.

Παρόλο που προέρχομαι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, η μακρά μου παρουσία στα κοινά αποδεικνύουν ότι ξέρω να λειτουργώ πάντα υπερκομματικά και ή ακομμάτιστα προκειμένου να εξυπηρετούνται το δημόσιο συμφέρον και τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών, καταλήγει.