Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών του Κλιμακίου Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου Αστυνομίας, βρίσκεται άλλη μια σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μαθήτριας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου κατήγγειλε την περασμένη βδομάδα ότι απήχθη από 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος εκτελούσε χρέη φρουρού ασφαλείας στο σχολείο της και την κακοποίησε σεξουαλικά κατ’ επανάληψη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, η ανήλικη κρατείτο για ένα βράδυ στο σπίτι του φερόμενου δράστη. Μετά και την καταγγελία η οποία έγινε συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, τα μέλη του Κλάδου Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων, πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο ύποπτο, ο οποίος εργάστηκε προσωρινά για λίγες ημέρες ως φρουρός ασφαλείας στο Λύκειο που φοιτά η ανήλικη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (16/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο 7 ημερών. Για την υπόθεση υπολείπεται μεγάλο ανακριτικό έργο ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα τόσο του σχολείου αλλά και από το περιβάλλον του φερόμενου θύτη και από το θύμα.