Νέα τραγωδία καταγράφεται στην πόλη της Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι. Θύμα του νέου θανατηφόρου, ο 42χρονος Χρήστος Γρηγορίου ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Συνεπιβάτης στο όχημα ο 18χρονος γιος του, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 14:05 το μεσημέρι της Τρίτης (30/1) στον δρόμο στο δρόμο Κολοσσίου – Ακρωτηρίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα του 42χρονου, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο οδηγός ήταν 44χρονος Βρετανός με συνεπιβάτη το ανήλικο 5χρονο παιδί του, το οποίο βρισκόταν τοποθετημένο σε παιδικό κάθισμα.

Από τη σύγκρουση φαίνεται ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά. Εκ πρώτης φαίνεται πως το όχημα του θύματος εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με σκοπό να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, η οποία διερευνά το θανατηφόρο, αφού η περιοχή που επισυνέβη, εμπίπτει στη δικαιοδοσία της.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης ειδικοί εξεταστές σκηνής σοβαρών και θανατηφόρων συγκρούσεων ούτως ώστε να εξαχθούν και ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια που συντέλεσαν στην τραγωδία. Την ίδια ώρα αναζητούνται ανεξάρτητες μαρτυρίες από άλλους διερχόμενους οδηγούς.