Ένα βήμα πριν από την επιβολή ποινής βρίσκεται η φρικιαστική υπόθεση που εκδικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού με κατηγορούμενο 50χρονο ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανάδοχη κόρη του.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το philenews, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, έκρινε ένοχο τον 50χρονο σε 15 κατηγορίες που αφορούν αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Πρόκειται για αδικήματα τα οποία διαπράττονταν για έναν περίπου χρόνο πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικίας όπου μεγάλωνε η ανήλικη.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το Κακουργιοδικείο έκρινε όλους τους μάρτυρες κατηγορίας αξιόπιστους σε αντίθεση με μάρτυρες υπεράσπισης συμπεριλαμβανομένου και του κατηγορούμενου, οι οποίοι κρίθηκαν αναξιόπιστοι. Η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση αφού ο κατηγορούμενος αρνείτο τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί.

Το Δικαστήριο μετά τη σημερινή απόφαση όρισε νέα διαδικασία για αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής, ενώ ο κατηγορούμενος επέστρεψε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο «Φ» και όπως είχαμε γράψει πριν από μερικούς μήνες, κατά τον επίδικο χρόνο που διαπράχθηκαν τα αδικήματα, το θύμα ήταν μόλις 11 ετών. Η μικρή αναζητούσε στοργή και αγάπη, συναισθήματα τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να πάρει από τους πραγματικούς γονείς της. Δόθηκε πριν από περίπου 3 χρόνια σε ανάδοχη οικογένεια ούτως ώστε να μεγαλώσει σε ένα υγιές περιβάλλον αλλά το κοριτσάκι βίωνε για έναν ολόκληρο χρόνο τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ανάδοχου γονέα της.

Το 14χρονο σήμερα κορίτσι, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τα όσα γίνονταν στο σπίτι που μεγάλωνε, στην ανάδοχη μητέρα της με την υπόθεση να φτάνει στα χέρια των Αρχών. Η καταγγελία έφτασε στα χέρια του Γραφείου Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου και μετά από διερεύνηση, η υπόθεση οδηγήθηκε για εκδίκαση σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.