Με τις κατηγορίες της γυναικοκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, η Αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης την 42χρονη μητέρα του 10χρονου κοριτσιού που λίγες ώρες νωρίτερα βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα της έπαυλης στον Κόλπο των Κοραλλίων, όπου η οικογένεια έκανε τις διακοπές της.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με την Αστυνομία ακολούθησε έρευνες βάσει των οποίων η ρωσίδα μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που φαίνεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης και χωρίς ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον ενώ διασώστες και αστυνομικοί έφθασαν στη σκηνή του τραγικού ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αίτια του θανάτου της 10χρονης που έσβησε σε πισίνα

Όταν λίγες ώρες αργότερα η μητέρα επανέφερε πλήρως τις αισθήσεις της, υπέστη σοκ στο άκουσμα των τραγικών νέων και χρειάσθηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Χθες, προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Η 10χρονη έχασε την ζωή της στην πισίνα της έπαυλης στον Κόλπο των Κοραλλίων όπου έκανε διακοπές με την 42χρονη μητέρα της τις τελευταίες μέρες. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από άλλα πρόσωπα για την ύπαρξη της μικρής στην πισίνα καθώς δεν είχε τις αισθήσεις της και όταν έφθασαν στη σκηνή αστυνομικοί, πυροσβέστες και νοσηλευτές, διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.