Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το εξάχρονο παιδάκι που στις 6 Οκτωβρίου υπέστη περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλιακή περιοχή Πάφου. Το άτυχο αγοράκι, που έκτοτε νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της συγκεκριμένης μέρας, όταν το αγοράκι εντοπίσθηκε αναίσθητο από την αλλοδαπή μητέρα του με την οποία διέμενε τις μέρες εκείνες στο εν λόγω τουριστικό συγκρότημα για διακοπές, να επιπλέει στην πισίνα. Αφού ανασύρθηκε από τον επί καθήκοντι ναυαγοσώστη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο που είχε κληθεί στο μεταξύ στη σκηνή.

Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδάκι το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του και στο Νοσοκομείο Πάφου μόλις αφίχθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μεν ζωντανό, βρισκόταν όμως σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω εξειδικευμένη νοσηλεία, ωστόσο σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το εξάχρονο παιδί ήταν στην Πάφο για διακοπές με την μητέρα του, η οποία την επίμαχη ώρα σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας είχε την επίβλεψη και του μικρότερου αδελφού του στον χώρο εκείνο.