Μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας θα επιστρατευτούν απόψε για την εκδήλωση διαμαρτυρίας Παλαιστινίων στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί επίσημα για την εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα λάβει δρακόντεια μέτρα, όπως ανέφεραν στο philenews αστυνομικές πηγές.

Στη μεγάλη επιχείρηση αστυνόμευσης θα λάβουν μέρος πολλά τμήματα της αστυνομίας, ανάμεσά τους και μέλη της ΜΜΑΔ. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Γυναικών Παλαιστινίων, που κάλεσε, μέσω ανακοίνωσης, όλους τους ανθρώπους στην Κύπρο να συμμετάσχουν προκειμένου να απορρίψουν, όπως αναφέρεται, «τα εγκλήματα της σιωνιστικής γενοκτονίας κατά του λαού μας στη Γάζα, που έπληξαν παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους και δέντρα» και να υποστηρίξουν «τη σταθερότητα του λαού μας και των ηρώων μας».

 Η Αστυνομία είναι ενήμερη και για την εκδήλωση της Ένωσης Εβραϊκών Κοινοτήτων Κύπρου την ερχόμενη Τρίτη στις 5 το απόγευμα έξω από την εβραϊκή συναγωγή στη Λάρνακα, στην οποία θα ληφθούν ακόμη πιο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι διοργανωτές καλούν σε «εκδήλωση αλληλεγγύης και προσευχής για το Ισραήλ, τους στρατιώτες του, για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και την επιστροφή αιχμαλώτων στις οικογένειές τους».