Μάρτυρες αποτρόπαιων επεισοδίων για άλλη μια φορά έγιναν πολλοί φίλαθλοι και μη, αυτή τη φορά στον αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα – ΑΕΛ, ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ. Λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση αυστηρών μέτρων από την Κυβέρνηση για αποτροπή της βίας στα γήπεδα, οι χούλιγκαν απάντησαν με τον ίδιο αισχρό τρόπο, τον οποίο επαναλαμβάνουν για πολλά χρόνια. Σε μια προφανή επίδειξη ότι τα μέτρα ποσώς τους ακούμπησαν.

Για μια ακόμη φορά, όμως, οι αλητείες αυτών που μετατρέπουν τα γήπεδα σε αρένες, απείλησαν ζωές. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός παιδιού, δίπλα από το οποίο έπεσε κροτίδα και επηρεάστηκε η ακοή του. Το θλιβερό επεισόδιο δημοσιοποίησε με ανάρτηση του στο facebook ο γιατρός Κροίσος Παναγή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση του δρος Παναγή, κάποιος ανεγκέφαλος έριξε κροτίδα κοντά στο παιδάκι με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του. Ο πατέρας του παιδιού ζήτησε από τον γιατρό να τον εξετάσει και ο γιατρός του υπέδειξε να πάρει αμέσως το παιδί στις Πρώτες Βοήθειες ώστε να του χορηγηθεί τάχιστα ενδοφλέβια κορτιζόνη.

Δείτε την ανάρτηση: