Διαστάσεις που μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, άρχισε να προσλαμβάνει η νεανική παραβατικότητα στη χώρα μας. Όσο κι εάν ακούγεται απίστευτο μαθητές 10 χρονών στη Λάρνακα βανδάλισαν το δημοτικό σχολείο, στο οποίο φοιτούν και τράβηξαν βίντεο για να «διαφημίσουν» τα κατορθώματά τους.

Στο υλικό που εξασφάλισε το philenews ένας από τους δράστες των βανδαλισμών φαίνεται να τραβά βίντεο την ώρα που σπάει με πέτρα τη γυάλινη προθήκη πόρτας αίθουσας διδασκαλίας στο εν λόγω δημοτικό σχολείο. Οι ανήλικοι δράστες δεν έμειναν, ωστόσο, μέχρι εδώ. Προκάλεσαν και άλλες κακόβουλες ζημιές στο σχολείο, σπάζοντας τζάμια.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και καταγγέλθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου στην Αστυνομία Λάρνακας, που άρχισε να διερευνά την υπόθεση. Οι εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησαν σε δύο 10χρονους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές 500 ευρώ σε αίθουσες διδασκαλίας.

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί σχετικά οι γονείς τους, το Γραφείο Ευημερίας καθώς και μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης. Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στο philenews δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας μαθητής προκαλεί προβλήματα στο σχολείο, με πράξεις παραβατικής συμπεριφοράς.