Τη διαβεβαίωση ότι το βίντεο που δημοσιεύθηκε και δείχνει μοναχό να τη χτυπά με τη ζώνη είναι παραποιημένο εκφράζει η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος του διαπληκτισμού τoυς οφειλόταν σε δικό της λάθος.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ρούσσου αναφέρει πως «με στεναχωρεί αφάνταστα ότι σας ανάγκασαν σήμερα να είσαστε δέκτες συγκεκριμένου βίντεο, που «δειχνει» με σκληρό τρόπο ότι έτυχα «βάναυσου ξυλοδαρμού» από ένα μόναχο της Ιερας Μονής του Οσίου Αββακουμ».

Υποστηρίζει ακόμη ότι, «το βίντεο είναι παραποιημένο. Ναι είχαμε ένα διαπληκτισμό με τον Μοναχό που προέκυψε από παρεξήγηση για την οποία έφταιγα εγώ. Δεν συνέβη κάτι που να μου άφησε τραύματα».

Και συμπληρώνει πως δεν έχει κανένα παράπονο από τον μοναχό. «Η μεταξύ μας παρεξήγηση λύθηκε και από την επόμενη μέρα οι σχέσεις μας είναι όπως πριν, δηλαδή πολύ καλές. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!! Αυτά τα έχω δηλώσει και στην αστυνομία», καταλήγει.

«Δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη»

Σε δεύτερη ανάρητησή της η κ. Ρούσσου αναφέρει πως «είχα πάμπολλες ευκαιρίες αν ηθελα να «αποδράσω» και ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη ή κάποιου που τάχα «ανησυχεί». Η ανάρτηση:

Αγαπητοί φίλοι και μη

Ενημερώνω ότι το εν λόγω περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο! Είμαστε στα μέσα του Μαρτίου!!!! Είχα πάμπολλες ευκαιρίες αν ηθελα να «αποδράσω»!!!!

Οποταν τα περί απαγωγής, εκβιασμού ή χρηματισμού, είναι πέραν για περαν αναληθής και στοχευμένα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε είναι μονταρισμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ψεύτικο.

Η Επίτροπος προστασίας προσωπικού χαρακτήρα έχει διατάξει να κατέβει το μονταρισμένο βίντεο.

Επισης ενημερώνω ότι δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη ή κάποιου που τάχα «ανησυχεί».