Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στο Παθολογικό Τμήμα νοσηλεύεται από χθες βράδυ ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος. Όπως πληροφορείται το Philenews, o 82χρονος μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο ηλικιωμένος αφού εξετάστηκε από ιατρούς, οι τελευταίοι έκριναν ότι θα πρέπει να κρατηθεί προκλητικά για νοσηλεία για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι στον 82χρονο έχει τοποθετηθεί holter monitor (συσκευή μέτρησης των παλμών της καρδιάς). Στο πλευρό του 82χρονου βρίσκονται τα παιδιά του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του.

Η υπόθεση του 82χρονου έχει μεταφερθεί πλέον ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστικού σώματος αφού οι δικηγόροι του, Μαρία Νεοφύτου και Αντώνης Αντωνίου, άσκησαν έφεση.

Την περασμένη Πέμπτη ήταν ορισμένη η πρώτη εμφάνιση και εκ μέρους της Εισαγγελίας, παρουσιάστηκε Βοηθός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο τελευταίος δήλωσε στο Εφετείο ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο δεν είναι έκδηλα υπερβολική, σημειώνοντας ωστόσο ότι η ποινή θα έπρεπε να είχε ανασταλεί και η Νομική Υπηρεσία δεν φέρει ένσταση για ποινή με αναστολή.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι δικαιολογείται η αναστολή της ποινής στον 82χρονο καταδικασθέντα, λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το δευτεροβάθμιο δικαστικό σώμα κάλεσε τη συνήγορο υπεράσπισης του 82χρονου, Μαρία Νεοφύτου όπως καταθέσει το διάγραμμα της σε ότι αφορά την αναστολή.

Να σημειωθεί ότι ενόψει της δήλωσης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, η συνήγορος υπεράσπισης του 82χρονου απέσυρε το πρώτο λόγο έφεσης, ως προς το ύψος της επιβληθείσας ποινής και κράτησε τον δεύτερο που αφορά αίτημα για αναστολή της ποινής. Επιπρόσθετα σημειώνει ότι δεν λήφθηκαν υπόψη οι προσωπικές συνθήκες του 82χρονου, η ηλικία και τα προβλήματα υγείας.

Το Εφετείο όρισε την υπόθεση την επόμενη βδομάδα για αγορεύσεις από πλευράς της υπεράσπισης του 82χρονου.