Στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ στον ΑCTIVE παρενέβη η 58χρονη, η οποία πριν από 42 χρόνια έπεσε θύμα άσεμνης επίθεσης από τον Μητροπολίτη Τέως Κιτίου, λέγοντας πως η ίδια ζήτησε συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή προ μιας βδομάδας, χωρίς να υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Δεν την γνωρίζουν προσωπικά οι Ιεράρχες, ανέφερε, αλλά η ίδια βρέθηκε εκεί με τις υπόλοιπες γυναίκες έξω από την Αρχιεπισκοπή σε μια προσπάθεια να μην πέσει στα μαλακά η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μητροπολίτη τέως Κιτίου.

«Υπάρχει δίκαιη πια απόφαση στην Κύπρο; Απογοητεύθηκα όταν βρέθηκα έξω από την Αρχιεπισκοπή, καθώς η Aστυνομία ήταν πολύ περισσότερη από τον κόσμο, μας κρατούσαν σε απόσταση», περιέγραψε η 58χρονη, γυρίζοντας τοn χρόνο πίσω όταν την προειδοποιούσαν, όπως είπε, να μην τα βάζει με την εκκλησία.

«Η καθαίρεση είναι μονόδρομος», υποστήριξε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι δεν θα το πράξουν και διατυπώνοντας την πικρία της που δεν δέχθηκε μια συγνώμη, σε αντίθεση με τις προσπάθειες που έγιναν να την διαψεύσουν στο πέρασμα του χρόνου.

«Θέλουν την αλήθεια να την μετατρέψουν σε ψέμα. Την αλήθεια την γνωρίζουμε καλά εγώ και εκείνος… και ο Θεός», ανέφερε η 58χρονη, καταρρίπτοντας ισχυρισμούς, που ακούστηκαν, ότι προχώρησε σε καταγγελία για να διασφαλίσει χρηματικές αποζημιώσεις.