Το Παφίτικο Καρναβάλι επιστρέφει και φέτος για να τονώσει και να εμπλουτίσει την ψυχαγωγία και το τουριστικό προϊόν της Πάφου, ανανεωμένο αλλά και πιστό στην παράδοση.

Οι εκδηλώσεις που αποτελούν το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης του θεσμού αρχίζουν την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 16 Μαρτίου με τη μεγάλη Παρέλαση.  Αναλυτικά οι εκδηλώσεις :

Πέμπτη 7 Μαρτίου:

Είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου – Συναυλία «KINGS» και Πάνου Καλίδη

Από το μεσημέρι θα πραγματοποιείται λαϊκό γλέντι στο εμπορικό Κέντρο και στην Πλατεία Μουττάλου. Στις 5.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου με θέμα: « Ο Βασιλιάς Φαραώ », με τη συνοδεία Σχολών Χορού, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και Μαζορετών. Η πομπή θα καταλήξει στην Πλατεία Κέννεντυ.

Γύρω στις 5.30 μ.μ., θα αρχίσει στην Πλατεία Κέννεντυ η μεγάλη Συναυλία των «KINGS» και του Πάνου Καλίδη.

Σάββατο 9 Μαρτίου:

Στις 3.30 μ.μ στο Χάνι Ιμπραήμ θα πραγματοποιηθεί ο Παιδικός Αποκριάτικος Χορός. Συμμετέχουν ο Κώστας Σχοινιού (Νικολάκης), D.J και Performance by ¨Provox¨ Team.

Κυριακή 10 Μαρτίου:

Ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δημοσίων και Κοινοτικών νηπιαγωγείων διοργανώνει κυνήγι θησαυρού στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κέννεντυ.

Σάββατο 16 Μαρτίου:

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή στις 3.30 μ.μ. Πριν από την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30 μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και η Μαντολινάτα Στέλιου Καραγιώργη, θα εμπλουτίσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες και τραγούδια.