Τα Coffee Berry αποτελούν ένα μικρό αστικό παράδεισο, που βρίσκεται στο δρόμο σου, για να σε βοηθήσει να ζεις πιο ανθρώπινα, την ουσία του καλού γούστου και της καλαισθησίας, με έναν εύκολο και απλό τρόπο.  Προερχόμενα από την Ελλάδα, στην Κύπρο υπάγονται στον Όμιλο Ζορπάς που από το 2016 εξασφάλισε την αποκλειστικότητα διάθεσης του brand για την χώρα. Σε λιγότερο από 7 χρόνια η παρουσία τους έφτασε σε όλο το νησί με 75 σημεία συνολικά, 10 αυτόνομες καφετέριες, 11 σημεία εντός του Πανεπιστημίου Κύπρου και 54 coffee stations. Το ωράριο λειτουργίας τους ακολουθεί το all day concept, ενώ υπάρχουν και κάποια 24ωρα coffee stations σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Αγάπη και τεχνογνωσία για ποιοτικό, απολαυστικό καφέ

Το όραμα της μάρκας είναι να μοιραστεί την εμπειρία Coffee Berry, την αγάπη και την τεχνογνωσία δηλαδή, για ποιοτικό, απολαυστικό καφέ σε ένα καλαίσθητο και πολυτελές περιβάλλον. Όραμα απόλυτα εναρμονισμένο με τις αξίες του Ομίλου Ζορπάς, για αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και διαφοροποιημένη σύγχρονη αισθητική. 

 Είτε επιλέξεις να απολαύσεις ένα καφέ on the go, ή σε μία από τις καλόγουστες καφετέριες, τα Coffee Berry είναι ο χώρος που σου επιτρέπει να συντονιστείς με την ανάγκη σου για ένα energy boost σε μία απαιτητική μέρα ή να επιβραδύνεις και να χαλαρώσεις, όπως εσύ πραγματικά επιθυμείς σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον με εξαιρετική εξυπηρέτηση και απολαυστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και που ανοίγει μια νέα συζήτηση πάνω στην αξία της στάσης και του ξεκινήματος μέσα στην ημέρα και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

Πραγματικά καλά προϊόντα

Τα τελευταία χρόνια οι Κύπριοι καταναλωτές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να δοκιμάσουν και να διευρύνουν τους γευστικούς τους ορίζοντες στον καφέ, ενώ το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζουν στα Coffee Berry είναι η εξαιρετική ποιότητα του καφέ και η γεύση του. Η γκάμα των Coffee Berry αποτελείται από πραγματικά καλά προϊόντα ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή και είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους που θέτουν υψηλά standards για μια γευστική και καλαίσθητη καθημερινότητα, καθώς αγκαλιάζουν τη σοφία και το ρυθμό της φύσης και ισορροπούν την απόλαυση του Ευ Ζην, σε κάθε μοναδική στιγμή.

 

3 προσεκτικά σχεδιασμένα χαρμάνια (blends) και 8 εξαιρετικοί μονοποικιλιακοί (single origin) καφέδες για espresso, προσφέρουν επιλογές και για όσους προτιμούν πιο γλυκόπιοτους αρωματικούς καφέδες αλλά και για εκείνους που προτιμούν πιο έντονες και ιδιαίτερες γεύσεις. Σήμα κατατεθέν, το Premium blend που είναι ένα χαρμάνι ανώτερης ποιότητας από κόκκους 100% Arabica, με γλυκά χαρακτηριστικά και απόλυτα αρμονική και ισορροπημένη γεύση. Το Flavor, αποτελείται από ένα ξεχωριστό blend των ποικιλιών Arabica και Robusta και υπόσχεται πιο έντονες γεύσεις. Επιπρόσθετα, για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους χωρίς καφεΐνη, υπάρχει διαθέσιμο το χαρμάνι Decaffeine από κόκκους Arabica, το οποίο  παράγεται με τη μέθοδο water process που δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της γεύσης του.

Στην πλούσια γκάμα επιλογών προστίθενται κατά καιρούς και limited edition καφέδες που προέρχονται από διάφορες περιοχές ανά το παγκόσμιο, περιορισμένης εσοδείας όπως τον βιολογικό Finca Villa από την ομώνυμη μικροφάρμα στην Κολομβία. Επιπλέον των επιλογών για ζεστά και κρύα ροφήματα, στα Coffee Berry οι καταναλωτές θα βρουν υγιεινά και εύγεστα σνακ για να συνοδεύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα.

Η εμπειρία καφέ Coffee Berry, δεν σταματάει όμως στο κατάστημα. Μία πληθώρα οικολογικών προϊόντων, όπως τα βιολογικά φύλλα τσαγιού και τα μοντέρνα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και μπουκάλια είναι διαθέσιμα, ενώ, για όσους επιθυμούν να παρασκευάζουν οι ίδιοι το αγαπημένο τους ρόφημα, μία εντυπωσιακή σειρά εξοπλισμού, συσκευασίες με κόκκους καφέ αλλά και κάψουλες είναι διαθέσιμα. Τον τελευταίο χρόνο στη συλλογή των 8 διαφορετικών γεύσεων κάψουλας καφέ προστέθηκαν και 2 νέες γεύσεις μονοποικιλιακής προέλευσης από την Κένυα και την Αιθιοπία με ενδιαφέρον και πλούσιο γευστικό προφίλ.

Η καλύτερη στιγμή της ημέρα σας όπως και όπου θέλετε

Σήμερα τα Coffee Berry στην Κύπρο απασχολούν πέραν των 400 εργαζομένων ειδικών στην «τέχνη» της δημιουργίας του απόλυτα ισορροπημένου, πλούσιου σε γεύσεις και αρώματα καφέ. Έμπειροι Coffee Specialists, Coffee Trainers και baristi προσφέρουν την πολύχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και το μεράκι τους αλλά και το πάντα ευγενικό προσωπικό εξυπηρέτησης, για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές τη γνωστή πλέον, αξεπέραστη ποιότητα των καφέδων Coffee Berry.

Για τα Coffee Berry αλλά και τον Όμιλο Ζορπάς, πρωταρχικός στόχος παραμένει η ασυναγώνιστη γευστική εμπειρία αλλά και η συνεχής εξέλιξη. Από ένα to go concept τα Coffee Berry εξελίχθηκαν σε ένα all day concept spot. Τις καφετέριες Coffee Berry θα βρείτε στην Λευκωσία στη Λεωφ Μακαρίου ΙΙΙ, στην Οδό Λήδρας, στο Mall Of Engomi, στο Nicosia Mall, και στην Οδό Σταδίου 77 στο Στρόβολο, στη Λάρνακα στις Φοινικούδες, στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και Λεωφ. Πιαλέ Πασά και στην Αμμόχωστο, στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Την εμπειρία Coffee Berry μπορείτε να απολαύσετε φυσικά και στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς αλλά και μέσω της εφαρμογής προπαραγγελίας Click & Pick ή και με απευθείας παράδοση μέσω γνωστής εφαρμογής για να απολαμβάνετε την καλύτερη στιγμή της ημέρας σας όπως και όπου θέλετε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αρμενίας 51, 2006, Στρόβολος

Τηλέφωνο: 22466937

Φαξ: 22378127

E-mail: [email protected]

Social Media:@CoffeeBerryCyprus