Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Cyprus, σας προσκαλούν στο “Forbes Cyprus The Future of Fintech Summit”, ένα παγκόσμιο offline fintech event στις 7-8 Δεκεμβρίου. Φέρνουμε κοντά στελέχη των fintech, επενδυτές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ειδικούς σε θέματα fintech για να εστιάσουμε στις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από την επανάσταση του τομέα. Θα υπάρχουν 1000+ συμμετέχοντες, 40+ εμπειρογνώμονες ομιλητές, 100+ εταιρείες fintech από 20+ χώρες. Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε μέσω του συνδέσμου.

Αυτή η σύνοδος κορυφής στοχεύει στην παροχή καθοδήγησης σε επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα που επιθυμούν να ανέβουν επίπεδο.

Τι θα κερδίσουν οι συμμετέχοντες

  • Διήμερο συνέδριο για νέες προοπτικές με ομιλητές παγκόσμιας κλάσης,
  • 12 ώρες πολύτιμων εργαστηρίων,
  • Έκθεση με επιδείξεις που αλλάζουν τα δεδομένα από τις πιο “καυτές” νεοφυείς επιχειρήσεις της Ευρώπης,
  • Δικτύωση με οικείες συζητήσεις υπό την καθοδήγηση της fintech κοινότητας,
  • Ευκαιρία να δώσετε ώθηση σε μια ιδέα και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες ή επενδυτές.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε την ατζέντα μας, τις τρεις βασικές τάσεις που κάνουν θραύση στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Η ενσωματωμένη χρηματοοικονομική (Embedded Finance) αλλάζει τα δεδομένα και μετατρέπει τις καθημερινές συναλλαγές σε απρόσκοπτες χρηματοοικονομικές εμπειρίες. Το ζητούμενο είναι η ευκολία.

Μέλλον και τάσεις στη διαχείριση πλούτου, όπου η καινοτομία συναντά τις επενδύσεις για να επαναπροσδιορίσει την αύξηση του πλούτου. Με νέες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το blockchain να αναδιαμορφώνουν τις επενδυτικές στρατηγικές, οι καινοτομίες αυτές προκαλούν την γενική προσοχή.

Το μέλλον των πληρωμών, μια τάση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο ανταλλάσσουμε αξία. Με καινοτομίες όπως τα ψηφιακά νομίσματα, οι ανέπαφες πληρωμές και η τεχνολογία blockchain, δεν είναι περίεργο που αυτό αποτελεί κύριο θέμα προς συζήτηση στην κοινωνία.

Το Fintech in Everywhere είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο η χρηματοοικονομική τεχνολογία διαπερνά διάφορους τομείς, από τα τυχερά παιχνίδια μέχρι το creator economy. Η τάση αυτή πηγάζει από τον βαθύ αντίκτυπο που έχει η τεχνολογία fintech σε αυτούς τους κλάδους, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τον πλούτο.

Ελάτε στο Forbes Cyprus The Future of Fintech Summit 2023 για να εξερευνήσετε αυτές και άλλες τάσεις και να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή των χρηματοοικονομικών εξελίξεων! Αποκτήστε 20% έκπτωση Super Early Bird με τον κωδικό OCT20 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023.

Επιπλέον, το κορυφαίο συνέδριο αναζητά νέους εταίρους και χορηγούς. Οι δυνητικοί χορηγοί μπορούν να ενισχύσουν τις πωλήσεις και την προβολή μέσω των παγκόσμιων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου που συμμετέχουν σε αυτό. Οι οργανισμοί που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το συνέδριο μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω του δικτυακού τόπου.

Δηλώσεις από τους διοργανωτές

Μάθετε γιατί και πώς αυτή η εκδήλωση θα ταρακουνήσει τη βιομηχανία fintech μέσα από την οπτική γωνία των διοργανωτών και των συνεργατών μας:

Dmitry Dosov, GP στην Aivitam Ventures:

“Κάτι παγκόσμιο έρχεται. Η Κύπρος θα γίνει τόπος συνάντησης για παγκόσμιους παίκτες. Προσκαλέσαμε ομιλητές, παράγοντες παγκόσμιας επιρροής και εταιρείες fintech για να συζητήσουμε το μέλλον του fintech. Ένας από τους πολλά υποσχόμενους τομείς συζήτησης είναι η ενσωματωμένη χρηματοδότηση (Embedded Finance). Η παγκόσμια αγορά ενσωματωμένης χρηματοδότησης αποτιμήθηκε σε 66,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και αναμένεται να φτάσει τα 622,9 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2032. Πώς μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο Embedded Finance; Θα το μάθετε στη Σύνοδο Κορυφής”.

Visuals

Μπορείτε να βρείτε την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής μέσω του συνδέσμου.

Επαφές

Για ερωτήσεις σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής, ακόμη και ένα σχόλιο σχετικά με άλλες ευκαιρίες που προσφέρει το Forbes Cyprus, ή και για μια γνωριμία με τους συνεργάτες μας, επικοινωνήστε με την επικεφαλής επικοινωνίας, Inna Lohvin, στο [email protected].

Σχετικά με τους διοργανωτές

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Cyprus, είναι οι διοργανωτές του Forbes Cyprus The Future of Fintech Summit 2023.

Η Aivitam Ventures τα συνδυάζει όλα σε ένα – venture fund, startup builder, επιταχυντής, παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ για startups και εταιρείες τεχνολογίας. Επίσης, η εταιρεία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής εκδηλώσεων του Forbes στην Κύπρο.