Στην ΝΕΑ Αγορά του Χρηματιστηρίου Κύπρου (ΧΑΚ) μπαίνει η MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώσε την εισαγωγή των συνήθων μετοχών της εταιρείας MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ στην Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ και την ταυτόχρονη εισαγωγή των συνήθων μετοχών της στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του ΧΑΚ σύμφωνα με τα Άρθρα 10(1) και (3) του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμου.

Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η εταιρεία The Cyprus Investment and Securities Corporation Limited (CISCO). Ο Όμιλος αποκτά, ανασκευάζει, διαχειρίζεται και αναπτύσσει προνομιακά ακίνητα σε αποκλειστικές τοποθεσίες στον ξενοδοχειακό, οικιστικό και εμπορικό τομέα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης σε λιανικές δραστηριότητες μέσω της θυγατρικής του, MHV Lifestyle Limited.

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα ξεκινήσει την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 και θα πραγματοποιείται σε Ευρώ (€). Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση του μητρώου των πιο πάνω τίτλων, στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.